Πριν από λίγη ώρα εντοπίσαμε μέσα στην εφαρμογή του WHAT’S UP της Cosmote ένα offer Σεπτεμβρίου το οποίο δίνει για 10 ημέρες 50GB με μόλις 2.90 ευρώ.

– Η προσφορά μπορεί να ενεργοποιηθεί μέχρι 2 φορές.
– Η προσφορά ισχύει για ενεργοποιήσεις έως και 23/09/22 στις 15:00.
– Διάρκεια ισχύος: 10 ημέρες.
-Τα ενσωματωμένα GΒ της προσφοράς είναι διαθέσιμα στην περιαγωγή εντός ΕΕ/ΕΟΧ και εφαρμόζεται όριο 2,5GΒ στη χρήση τους. Πέραν του ορίου αυτού και μέχρι την κατανάλωση των διαθέσιμων ΜΒ, θα εφαρμόζεται επιπλέον χρέωση περιαγωγής 0,00248€/ΜΒ για την οποία ο συνδρομητής θα ενημερώνεται και με γραπτό μήνυμα.

– Τα GB της προσφοράς που δεν καταναλώνονται μέχρι την ημερομηνία λήξης του πακέτου μεταφέρονται εάν ενεργοποιηθεί εκ νέου το πακέτο πριν την ημερομηνία λήξης του.
-Τα GB της προσφοράς δεν θα είναι διαθέσιμα για τις υπηρεσίες #pare_dwse, #pare_moirase.
-Για τους συνδρομητές που έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία COSMOTE My Internet, σε περίπτωση που καταναλώσουν τα ΜΒ νωρίτερα από τη λήξη του πακέτου ή παρέλθει η διάρκειά του και δεν υπάρχουν διαθέσιμα MB από άλλο πακέτο, η πρόσβαση στο Internet διακόπτεται και θα οδηγούνται στη σελίδα της υπηρεσίας COSMOTE My Internet (http://myinternet.cosmote.gr) για να επιλέξουν ένα από τα διαθέσιμα πακέτα Internet.

-Για τους συνδρομητές που δεν έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία COSMOTE My Internet, σε περίπτωση που ο όγκος δεδομένων (MB) καταναλωθεί νωρίτερα από τη λήξη του ή παρέλθει η διάρκειά του και δεν υπάρχουν διαθέσιμα MB από άλλο ενεργό πακέτο δεδομένων, η χρέωση για τη χρήση δεδομένων ανέρχεται σε 0,2€/MB, με μέγιστη ημερήσια χρέωση τα 2€. Εφόσον οι συνδρομητές φτάσουν τη μέγιστη επιτρεπτή ημερήσια χρήση των 2€, η COSMOTE με σκοπό την απρόσκοπτη παροχή των υπηρεσιών της, ενδέχεται να εφαρμόσει πολιτική ορθής χρήσης στο 1,5Mbps, μέχρι τη συμπλήρωση 24 ωρών από την πρώτη χρήση δεδομένων.

cosmote

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.