Μέσα στην εφαρμογή του MyCosmote εντοπίσαμε μια προσφορά η οποία σου προσφέρει 2 μήνες εντελώς απεριόριστα δεδομένα αν κάνεις το καρτοκινητό σου Cosmote Neo. Το Cosmote Neo είναι ίσως από τις καλύτερες επιλογές που έχεις αν δεν θέλεις να μπλέξεις με συμβόλαιο, ενώ μάλιστα είναι και φθηνότερο από το Cosmote Gigamax Unlimited τουλάχιστον βάσει των επίσημων τιμών στο site.

[Αποκλειστικό] Αυτές είναι οι τιμές των Samsung Galaxy Watch 7 / Ultra / FE στην Ελλάδα, και των Buds 3 / Pro

Και αυτό γιατί το Cosmote Neo στο κορυφαίο του πακέτο σου προσφέρει απεριόριστα GB, ομιλία και internet με μόλις 33 ευρώ το μήνα. Όπως βλέπουμε και στο screenshot δίνει 2 μήνες απεριόριστα data όποιο πακέτο του Cosmote Neo και αν επιλέξεις. Ξεχνάς το Wi-Fi αναφέρει η Cosmote.

Επιλέγοντας την payzy κάρτα σου ως μέθοδο πληρωμής, κερδίζεις διπλάσια GB στο πλάνο σου σε πληρωμές έως και 30/09/24! Τα GB αποδίδονται αυτόματα σε νέες ενεργοποιήσεις και μηνιαίες ανανεώσεις και ακολουθούν την ημερομηνία λήξης του πλάνου σου. Κάνε εγγραφή στο Payzy εδώ, δίνει και 10 ευρώ δωρεάν για να τα κάνεις ό,τι θέλεις.

cosmote neo

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

    • Με κάνα 20αρικο άντε 25 τρωγόταν η τιμή…..με 33 είναι κλέψιμο….αν μάλιστα ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι δεν μπορεί κάποιος να ξαναμεταφερει το νούμερο του σε whats up αν το θελήσει…..

      Καμία δέσμευση με πρόγραμμα….ακόμα και αν εκ περιτροπής….δώστε απεριόριστα data στα καρτοκινητα σε μια λογική τιμή και θα πάρει όλος ο κόσμος! Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που οι περισσότεροι κυκλοφορούν έξω (παραλίες,εξοχικα, βόλτες) και δεν έχουν σταθερό wifi!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.