Το MyCosmote έχει εξελιχθεί τελευταία σε ένα πολυεργαλείο, μέσω του οποίου μπορούμε να αιτηθούμε πλήθος πραγμάτων που κανονικά θα χρειαζόταν επίσκεψη σε κατάστημα.  Εκτός από την βεβαίωση αριθμού κινητής που μπορείς να ζητήσεις μέσω της υπηρεσίας, το ήξερες ότι μπορείς να βγάλεις και ανάλυση κλήσεων;

Από desktop PC συνδεόμαστε στο MyCosmote και επιλέγουμε τη σύνδεση για την οποία θέλουμε να έχουμε την ανάλυση κλήσεων. Πατάμε στο Οι λογαριασμοί μου και στις συχνές επιλογές επιλέγουμε το Ανάλυση Κλήσεων. Εκεί θα σου ζητήσει να στείλει PIN στο κινητό για το οποίο θέλεις την ανάλυση.

Για να δεις την ανάλυση και τα στατιστικά χρήσης σου, θα πρέπει να εισάγεις το PIN που θα λάβεις στο κινητό σου. Η διαδικασία αυτή απαιτείται για την προστασία των προσωπικών σου δεδομένων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.