Μπορείς μέσα από το My Cosmote app ακόμη και αν δεν έχεις συμβόλαιο να βγάλεις βεβαίωση κυριότητας αριθμού. Την χρειαστήκαμε πριν από λίγες ώρες και καλό είναι να γνωρίζεις πως βγαίνει. Δεν είναι νέα λειτουργία προφανώς υπάρχει καιρό, απλά την αναφέρουμε για να μην τρέχεις σε κατάστημα

Πολύ απλά κατεβάζοντας την εφαρμογή του Cosmote app στο κινητό σου και πιέζεις πάνω στον αριθμό του καρτοκινητού σου. Στην ενότητα υποστήριξη θα βρεις τη λειτουργία Βεβαίωση κυριότητας. Χρειάζεται να στείλει μήνυμα στο κινητό σου για να ολοκληρωθεί το αίτημα. Τόσο απλά.

Και σε συμβόλαιο

Μέσα από το My Cosmote, τουλάχιστον σε συμβόλαιο, μπορείς να βγάλεις εύκολα και γρήγορα βεβαίωση κυριότητας του αριθμού για χρήση για οποιονδήποτε σκοπό επιθυμείς. Είναι μια υπηρεσία αντίστοιχη με αυτή της Vodafone στην οποία αναφερθήκαμε και δεν χρειάζεται να επισκεφθείς κατάστημα.

Αφού ανοίξουμε το My Cosmote, επιλέγουμε τη σύνδεση κινητής που μας ενδιαφέρει και ση συνέχεια πηγαίνουμε στην ενότητα διαχείριση. Κάνουμε κύλιση προς το κάτω μέχρι να βρούμε το section της υποστήριξης όπου εκεί θα έχει και τη δυνατότητα έκδοσης βεβαίωσης. Η βεβαίωση εκδίδεται σε λίγα δευτερόλεπτα αφού σταλεί SMS επιβεβαίωσης στο κινητό σου.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.