Στην επίσημη ιστοσελίδα της Cosmote τρέχουν αυτή τη περίοδο ορισμένες προσφορές στα Cosmote TV πακέτα που συνδυάζουν δώρο επιπρόσθετους μήνες, ενώ σου προσφέρουν και μια Creative Stage Air soundbar.

Ας ξεκινήσουμε από το Entry Pack πακέτο της Cosmote TV, το οποίο σου προσφέρει εντελώς δωρεάν δυο μήνες τα κανάλια του Cinema Pack. Έχει κόστος 9 ευρώ το μήνα και παίρνεις δώρο και μια Creative Stage Air soundbar.

Στη συνέχεια έχουμε το Cinema Pack το οποίο κοστίζει 15 το μήνα και σου δίνει 3 μήνες εντελώς δωρεάν και φυσικά ξανά την soundbar.

Τέλος, υπάρχει το Sports Pack με 25 ευρώ το μήνα και το Full Pack με 28 ευρώ τα οποία και στα δυο δίνει τη soundbar. Όπως εν ολίγοις αντιλαμβανόμαστε, το Cinema Pack είναι πολύ γλυκό deal. Η επιλογή βέβαια είναι δική σας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.