Αν είσαι συνδρομητής Cosmote TV καλό είναι να γνωρίζεις τον αριθμό των συσκευών αναλυτικά στις οποίες μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη συνδρομή σου. Πιο συγκεκριμένα ο αριθμός των συσκευών που μπορεί να δει Cosmote TV όπως το εξηγεί η Cosmote είναι:

Θα πάρει το iPhone σου iOS 18; Αυτή είναι η λίστα των συσκευών

Ο Συνδρομητής μπορεί να χρησιμοποιήσει την Υπηρεσία σε πέντε (5) συσκευές (smartphone, tablet, Smart TV, ηλεκτρονικό υπολογιστή ή οποιαδήποτε τηλεόραση με χρήση του Android TV STB) με θέαση του οπτικοακουστικού περιεχομένου σε μία (1) συσκευή. Ο Συνδρομητής που έχει αποκτήσει το Sports Daily Pass μπορεί να χρησιμοποιήσει την Υπηρεσία σε μία (1) μόνο συσκευή (smartphone, tablet, Smart TV, ηλεκτρονικό υπολογιστή. Ο αριθμός συσκευών Cosmote TV ανεβαίνει με το πρόσθετο πακέτο.

Τι προσφέρει το πρόσθετο πακέτο

Το Πρόσθετο πακέτο επιπλέον (extra) συσκευών δίνει τη δυνατότητα στο Συνδρομητή να χρησιμοποιεί την Υπηρεσία σε επιπλέον πέντε (5) συσκευές – σύνολο δέκα (10) – με ταυτόχρονη θέαση του οπτικοακουστικού περιεχομένου σε τρεις (3) συσκευές, από τις οποίες μόνο σε μία (1) εφόσον πρόκειται για κανάλι αθλητικού περιεχομένου. Ο Συνδρομητής που έχει αποκτήσει το Sports Daily Pass δεν δύναται να αποκτήσει το Πρόσθετο πακέτο επιπλέον (extra) συσκευών.

Ο Συνδρομητής δικαιούται να πραγματοποιήσει αλλαγή της συσκευής θέασης σύμφωνα με τους όρους που ανακοινώνονται στις σελίδες της COSMOTE TV και της COSMOTE. Επίσης δύναται να δημιουργεί υπο-λογαριασμούς με κωδικούς για τους Χρήστες, ορίζοντας συγκεκριμένα δικαιώματα σε αυτούς, όπως γονικό έλεγχο, κλείδωμα καναλιών κτλ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μεγάλη @@. Εγώ βλέπω ποδόσφαιρο και ο γιός μου δεν μπορεί στην άλλη τηλεόραση να δει ταυτόχρονα μπάσκετ…

  2. Η Ανικανότητά του σε όλο το Μεγαλείο της. Από τότε που τις streaming υπηρεσίες (OnDemand, Replay TV) τις έκαναν ευρυζωνικές κανένας δεν μπορεί να βλέπει live από κινητή συσκευή ή γενικά με χρήση διαδικτύου, καθώς σε κόβει και μόνο από δορυφόρο μπορείς να βλέπεις ταυτόχρονα π.χ τα αθλητικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.