Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα typologies.gr, η κυβέρνηση δεσμεύθηκε πως θα φέρει νέες διατάξεις σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της πειρατείας της συνδρομητικής τηλεόρασης. Οι πάροχοι υπηρεσιών συνδρομητικής τηλεόρασης, δηλαδή η Cosmote TV και η Nova θεωρούν ότι μόνο δυο τρόποι υπάρχουν για να μειωθεί η τιμή των συνδρομών.

Αρχικά η κυβέρνηση να προβεί στη κατάργηση του ειδικού φόρου τηλεόρασης και να μειωθούν οι απώλειες από την πειρατεία των συνδρομητικών καναλιών. Η διάταξη προβλέπει υψηλό πρόστιμο στον χρήστη, το οποίο αυτομάτως θα περνάει στην ΑΑΔΕ.

Εν ολίγοις, στο στόχαστρο έχουν μπει όσοι κατέχουν πειρατικούς αποκωδικοποιητές, τους οποίους προμηθεύονται από μέλη των κυκλωμάτων και οι οποίοι υποκλέπτουν το σήμα της Nova αι της Cosmote TV. Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή τη στιγμή οι συνδρομές στη Cosmote TV ξεκινούν από τα 10 ευρώ το μήνα για το entry pack και φθάνουν ακόμη και το 30αρι το full pack πακέτο της.

Nova: Ανακοινώνει ακόμη περισσότερα data για όλους στην ίδια τιμή!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.