Στο πλαίσιο της αναμέτρησης του UEFA Super Cup 2023, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16/8, η COSMOTE TV αξιοποίησε το δίκτυο COSMOTE 5G για την κάλυψη των pre και post-game shows. Έτσι, από τέσσερα διαφορετικά σημεία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» πραγματοποιήθηκε απευθείας λήψη εικόνας και ήχου προς το studio της Κηφισιάς μέσω του κορυφαίου 5G δικτύου της χώρας, διασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα κάλυψης για τους συνδρομητές της COSMOTE TV.

Η COSMOTE TV αξιοποιεί το COSMOTE 5G για τη ζωντανή μετάδοση περιεχομένου για ακόμα μία φορά, όπως είχε συμβεί και στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας το 2021. Η αξιοποίηση δικτύων πέμπτης γενιάς αλλάζει τα δεδομένα τόσο στην τηλεοπτική κάλυψη αθλητικών, πολιτιστικών και άλλων γεγονότων, όσο και στην εμπειρία θέασης, ανοίγοντας το δρόμο για τη μετάβαση από τα παραδοσιακά μέσα μετάδοσης, σε πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις.

COSMOTE 5G: Πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη πάνω από 85%

Το COSMOTE 5G, το μεγαλύτερο 5G δίκτυο στη χώρα, προσφέρει πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη που ξεπερνά το 85%. Στην Αθήνα η κάλυψη έχει ήδη φθάσει στο 97%, ενώ στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες 37 πόλεις στην Ελλάδα έχει φτάσει πάνω από 90%. Στόχος της COSMOTE είναι μέχρι το τέλος του 2023 να έχει καλύψει το 90% της χώρας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μπορεί να λέτε ότι πανελλαδική κάλυψη 85 % και Αθήνα 97% αλλά στα πρακτικά η πραγματικότητα είναι ότι όταν βλέπεις μία ταινία στο YouTube κάθε είκοσι δευτερόλεπτα σου παρουσιάζετε το γνωστό (φορτοση)και γυρίζει ο κύκλος για τρία με τέσσερα λεπτά και σε λίγο ξανά τά ίδια,εμμ λίγο κουραστικό δεν είναι αυτό ;και δεν είναι όπως τα γράφετε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.