Όποιος δεν επιθυμεί να δεσμευθεί με κάποιο συμβόλαιο για να δει το περιεχόμενο της Cosmote TV θα πρέπει να επιλέξει τα μηνιαία πακέτα της Cosmote τα οποία δεν έχουν καμιά απολύτως δέσμευση. Πιο συγκεκριμένα οι διαθέσιμες προσφορές έχουν ως εξής:

  • Cosmote TV Entertainment Pack Μηνιαίο Πακέτο με 17.90 ευρώ
  • Cosmote TV Sports Pack Μηνιαίο Πακέτο με 30.90 ευρώ
  • Cosmote TV Full Pack Μηνιαίο πακέτο με 33.90 ευρώ

Παραγγέλνοντας την COSMOTE TV Streaming έχεις τη δυνατότητα να διαλέξεις τρόπο χρέωσης:

  • Μέσω κάρτας (χρεωστικής, πιστωτικής). Κάθε μήνα θα ανανεώνεται αυτόματα η συνδρομή σου.
  • Μέσω λογαριασμού Σταθερής COSMOTE. Αν έχεις ήδη συνδέσει το COSMOTE id σου με κάποιον λογαριασμό Σταθερής, τότε μπορείς να επιλέξεις να χρεώνεται κάθε μήνα σε αυτόν

Όποιον τρόπο χρέωσης και να διαλέξεις, μπορείς να τερματίσεις την υπηρεσία όποτε θες ή να αλλάξεις στο πακέτο που θες! Απλά μπες στο My COSMOTE app ή στο web για να την διαχειριστείς.

Αφού ενεργοποιηθεί η υπηρεσία μπορείς να την απολαύσεις μέσα από την Smart TV σου, το smartphone, Tablet, ή μέσω του PC/Laptop σου. Βρες πληροφορίες για τις υποστηριζόμενες συσκευές εδώ.

Η σύνδεση στην COSMOTE TV Streaming γίνεται μέσω του COSMOTE id μέσω του οποίου θα παραγγείλεις.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.