Στην οριστική κατάργηση του ευρυζωνικού Cosmote TV προχωρά η Cosmote, σύμφωνα με μήνυμα που λάβαμε στο κινητό μας τηλέφωνο. Σύμφωνα με το μήνυμα:

Η Cosmote TV μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης που διαθέτετε σύντομα καταργείται. Αντικαταστήστε την εντελώς δωρεάν με τη νέα Cosmote TV με χαμηλότερη μηνιαία χρέωση.

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κάποιος λόγος να διατηρείς το παλιό Cosmote TV, το ευρυζωνικό, πέρα ίσως από το γεγονός ότι ο χειρισμός του ήταν ίσως λίγο πιο εύκολος από μεγαλύτερους σε ηλικία ανθρώπους. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το ότι ο αποκωδικοποιητής του ευρυζωνικού είχε scart και άρα ήταν συμβατός με τις παλαιότερες τηλεοράσεις, μας έκανε να το διατηρούμε ακόμη και σήμερα.

Το ολοκαίνουργιο app της Microsoft διαθέσιμο σε όλους! Δες αν υποστηρίζονται τα Windows 11

cosmote

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και όμως έχει ακόμα πλεονεκτήματα το ευρύζωνικό. Παίζει σε όλες τις τηλεοράσεις. Ακόμα έχω 3 αποκωδικοποιητές σε 3 τηλεοράσεις που μπορούν να παίζουν ταυτόχρονα όλα τα κανάλια. Το app παίζει μόνο σε κάποιες smart και κουτί σου δίνουν μόνο 1 ανά λογαριασμό. Αν τα έχεις και τα δύο μαζί δεν μπορείς να δεις ταυτόχρονα τα αθλητικά κανάλια.
    Και μην πάω και στην ποιότητα του ήχου.

  2. Λυσαξαν παλιά για ευρυζωνικο κ τώρα σου λένε ότι καταργείται. Επίσης δεν υπάρχει μέριμνα για 2 tv. Επίσης κ βασικό, το νέο box δεν δέχεται σκληρό οπότε όσα έχουμε γράψει πάνε χαμένα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.