Υπογράψαμε πριν από λίγες ημέρες την ανανέωση του Cosmote Tv και μέσα στο συμβόλαιο ανέφερε τις πιθανές αυξήσεις που μπορεί να συμβούν στο λογαριασμό σου εντός της δέσμευσης. Συγκεκριμένα:

Google: Αυτή η κόκκινη γραμμή δείχνει το χακάρισμα του λογαριασμού σας

Η τιμή του μηναίου παγίου εντός της διάρκειας δέσμευσης δύναται να αυξάνεται στις εξής περιπτώσεις: α) μια φορά ανά ημερολογιακό έτος με ανώτατο όριο ποσοστό ίσο με τον Δείκτη Τιμών Καταναλωτή (ΔΤΚ) κατά τη δωδεκάμηνη περίοδο Ιανουαρίου- Δεκεμβρίου (απλή δωδεκάμηνη μεταβολή) του προηγούμενου ημερολογιακού έτους, όπως αυτός ανακοινώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.), και με ποσό που δεν θα υπερβαίνει τα 3,00€ ανά σύνδεση.

β) μεταβολής του περιεχομένου της Υπηρεσίας (ενδεικτικά προσθήκη περιεχομένου, εμπλουτισμός κλπ), σύμφωνα με τους ειδικούς όρους της σύμβασης. Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση που εντός του συμβατικού έτους λάβουν χώρα και τα δύο άνω γεγονότα υπό (α) και (β), το ανώτατο όριο αναπροσαρμογής των τιμών δεν θα ξεπερνά το 15% της ως άνω τιμής δέσμευσης.

Για τις ως άνω αυξήσεις εντός της διάρκειας δέσμευσης θα ενημερωθείτε τουλάχιστον ένα (1) μήνα πριν την εφαρμογή τους, από την ιστοσελίδα www.cosmotetv.gr , το λογαριασμό σας, με γραπτό μήνυμα (SMS) ή/και τη διαδικτυακή εφαρμογή MyCOSMOTE και COSMOTEapp.

Η ως άνω κοινοποίηση είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν αποτελεί λόγο καταγγελίας της σύμφωνα με το άρθρο «Λύση – Καταγγελία» της σύμβασης. γ) τροποποίηση της ισχύουσας νομοθεσίας. Το μηνιαίο τέλος μετά την πάροδο της διάρκειας δέσμευσης διαμορφώνεται σύμφωνα με τον ισχύοντα τιμοκατάλογο COSMOTE TV, που δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα www.cosmotetv.gr

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

4 ΣΧΟΛΙΑ

    • Είναι τιμαριθμική αύξηση λόγω πληθωρισμού. Φυσικά και γίνεται. Το θέμα είναι ότι ο πολύς κόσμος δεν το γνωρίζει.

  1. Όταν πέφτουν οι τιμές ή όταν μειώνεται ο πληθωρισμός, θα πέφτει ανάλογα και η τιμή του συμβολαίου ? Γιατί όταν ανεβαίνει ο πληθωρισμός, σύμφωνα με το ψιλά γράμματα , θα ανεβαίνει και το συμβόλαιο. Άραγε όταν πέφτει, θα μειώνεται και το συμβόλαιο ?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.