Το είδαμε στο λογαριασμό μας στο Cosmote Gigamax Unlimited να αναφέρεται και θεωρήσαμε σστό να γράψουμε ένα σύντομο άρθρο.

Γιορτάστε το νέο έτος, ταξιδεύοντας στο εξωτερικό με το COSMOTE Travel Pass Επικοινωνήστε ελεύθερα σε πάνω από 125 χώρες, με μια ημερήσια χρέωση και χρησιμοποιήστε τα λεπτά ομιλίας, τα SMS και τα GB του προγράμματός σας σαν να βρίσκεστε στην Ελλάδα! Επισκεφτείτε το COSMOTE APP για ενεργοποίηση της υπηρεσίας και έλεγχο υπολοίπων στη χώρα προορισμού. Και μην ξεχάσετε, πριν ταξιδέψετε να ελέγξετε στο COSMOTE APP εάν η υπηρεσία περιαγωγής είναι ενεργοποιημένη.

Με την COSMOTE Travel Pass απολαμβάνεις:

  • Ομιλία προς όλους

   Mπορείς να καταναλώνεις τα δωρεάν λεπτά ομιλίας (προς όλους ή προς τρίτα δίκτυα) του προγράμματός σου για εξερχόμενες κλήσεις προς Ελλάδα ή για κλήσεις εντός της χώρας περιαγωγής στην οποία βρίσκεσαι.

  • Ευέλικτο Mobile Ιnternet

   Μπορείς να καταναλώνεις τα MB των προγραμμάτων σου από όλες τις διαθέσιμες συσκευές (laptop, tablet, κινητό) με μια μόνο χρέωση!

   Επιπλέον, έχεις διαθέσιμα τα ΜΒ σου από τα Mobile Internet προγράμματα καθώς και από όλα τα sharing σχήματα (με Mobile Internet προγράμματα ή/και extra SIMs) χωρίς επιπλέον ημερήσια χρέωση ανεξάρτητα από την συσκευή που θα τα χρησιμοποιήσεις.

  • Δωρεάν SMS

   Μπορείς να στείλεις γραπτά μηνύματα προς σε όλο τον κόσμο, από όπου κι εάν βρίσκεσαι χρησιμοποιώντας τα δωρεάν SMS του προγράμματός σου.

 • Δωρεάν εισερχόμενες κλήσεις

  Μπορείς να δέχεσαι κανονικά εισερχόμενες κλήσεις, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση σαν να βρίσκεσαι στην Ελλάδα!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.