Είσαι απογοητευμένος, δεν υπάρχει adsl στη περιοχή σου για οποιονδήποτε λόγο και ψάχνεις μια λύση. Αν έχεις δίκτυο κινητής Cosmote και πιάνει σήμα τότε πας σίγουρα σε Cosmote Gigamax Unlimited. Αν δεν έχεις όμως τι κάνεις;

Μήπως να εξέταζες μια από τις δορυφορικές υπηρεσίες internet; Ή της Cosmote ή της Starlink. Σε αυτό το άρθρο βλέπουμε σύντομα την προσφορά της Cosmote. Τα διαθέσιμα πακέτα έχουν ως εξής:

  • COSMOTE Satellite Internet 25 Unlimited έως 25/6 Mbps Απεριόριστος στα 44,90
  • COSMOTE Satellite Internet 50 Unlimited έως 50/6 Mbps Απεριόριστος στα 59,90

Το ακόμη καλύτερο είναι ότι ο διαθέσιμος όγκος είναι πραγματικά απεριόριστος, με κάποιον περιορισμό της ταχύτητας και συγκεκριμένα:

Τα Προγράμματα παρέχουν πρόσβαση σε αμφίδρομες (download & upload) δορυφορικές υπηρεσίες Internet και απεριόριστα δεδομένα ανά μήνα. H καταμέτρηση του όγκου δεδομένων που καταναλώνεται γίνεται σε μηνιαία βάση, ξεκινώντας από την ημερομηνία ενεργοποίησης της υπηρεσίας. Η καταμέτρηση μηδενίζεται την ίδια μέρα του εκάστοτε επόμενου μήνα. Σε περίπτωση συμφόρησης του δορυφορικού δικτύου, οι πελάτες των προγραμμάτων COSMOTE Satellite Internet 50 Unlimited και COSMOTE Satellite Internet 25 Unlimited που έχουν υπερβεί τα 60GB και 15GB αντίστοιχα τον αντίστοιχο μήνα, ενδέχεται να αντιμετωπίσουν μείωση της ταχύτητας της σύνδεσής τους για το χρονικό διάστημα που διαρκεί η συμφόρηση του δορυφορικού δικτύου.

Η ενδεχόμενη μειωμένη ταχύτητα σύνδεσης είναι απαραίτητη για τεχνικούς λόγους προκειμένου να μην επηρεάζεται η λειτουργία της υπηρεσίας στο σύνολο των πελατών, δεδομένης της ιδιαίτερης φύσης του δορυφορικού δικτύου. Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα η ελάχιστη ταχύτητα της σύνδεσης στο internet διαμορφώνεται σε 42,3Mbps download/4Mbps upload για το πρόγραμμα COSMOTE Satellite Internet 50 Unlimited και σε 18,6Mbps download/4Mbps upload για το πρόγραμμα COSMOTE Satellite Internet 25 Unlimited.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απο που κι ως που είναι καλύτερο; Το Starlink πιάνει 300 και κοστίζει 40 τον μήνα και δεν έχει όριο στον όγκο δεδομένων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.