Η Cosmote σε δύο ανακοινώσεις που δημοσίευσε πριν από λίγες ημέρες, μιλάει για την κατάργηση δύο υπηρεσιών πολυμεσικής πληροφόρησης, η οποία έρχεται λίγο μετά την κατάργηση της ώρας για τη σταθερή τηλεφωνία όπως είχαμε δει σε προηγούμενο άρθρο μας εδώ.
Αρχικά, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, καταργείται ο αριθμός 14944, μέσω του οποίου οι χρήστες είχαν τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία τηλεπληροφόρησης του ΟΤΕ. Μια υπηρεσία η οποία κάλυπτε ένα ευρύ φάσμα αναγκών για ενημέρωση.
Δείτε ακόμη: Cosmote What’s UP: 3 ημέρες δωρεάν απεριόριστα data με αποθήκευση κάρτας
Ανακοινώνεται ότι από 27 Φεβρουαρίου 2026 καταργείται, για όλους τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας COSMΟΤΕ, ο προορισμός 14844 Πολυμεσικής Πληροφόρησης μέσω του οποίου παρέχεται η υπηρεσία της Ώρας από τον ΟΤΕ.
Η δεύτερη ανακοίνωση αφορούσε την κινητή, όπου και εδώ τελειώνει με την ώρα. Ανακοινώνεται ότι από 27 Φεβρουαρίου 2026 καταργείται, για όλους τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας COSMΟΤΕ, ο προορισμός 14844 Πολυμεσικής Πληροφόρησης μέσω του οποίου παρέχεται η υπηρεσία της Ώρας από τον ΟΤΕ .