Το νέο λογότυπο της Cosmote που δείχνει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο την ταυτότητά της ότι αποτελεί δηλαδή θυγατρική εταιρείας της Deutsche Telekom ανέβηκε στο πιο εμβληματικό κτίριο, στο μέγαρο του ΟΤΕ.

cosmote

Αποτελεί μέρος της ευρύτερης στρατηγικής της Cosmote όπως αυτή είχε ανακοινωθεί πριν από μερικούς μήνες και η οποία περιελάβανε την ενσωμάτωση του Τ σε όλο και περισσότερα σημεία. Σχετική κίνηση έχει γίνει και στην επίσημη ιστοσελίδα της στο κάτω μέρος.

Υπήρχαν πληροφορίες που ήθελαν το rebrand σε T-Mobile ωστόσο κάτι τέτοιο δεν προχώρησε. Όλα αυτά για τον απλό λόγο ότι η Cosmote αποτελεί ισχυρό brand στην Ελληνική αγορά των τηλεπικοινωνιών με στελέχη της να δηλώνουν πως θα πρέπει να διατηρηθεί.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γίναμε και επισημα πλέον Αμερικλανογερμανοκρατουμενη μπανανία,κουκούλα,Ταμαμμμμμ.

  2. Εταιρεία που δεν σέβεται τους καταναλωτές-πελάτες τής ,με χαμηλές παροχές ποιότητας έργου με άλλα να γράφει το συμβόλαιο και άλλα να παρέχουν, με υπαλλήλους που αναφέρονται στον πελάτη με το όνομα μόνο, με άσχετους τεχνικούς δεν υπάρχει υπεύθυνος υπηρεσίας, σε κοροϊδεύουν λέγοντας έληξε το συμβόλαιο και τώρα έχει άλλη τιμολόγηση, εταιρεία που δεν ελέγχεται από κανένα και κάνει ό,τι γουστάρει, θλιβερή για να μην πω τραγική

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.