Το Cosmote Speedbooster μπορεί να έχει κάποια προβλήματα τα οποία έχουν αναλυθεί σε διάφορα forums στη πάροδο του χρόνου ωστόσο τελευταία έχει αυξήσει τον όγκο στα 200GB, μέσω του οποίου μπορείς να έχεις τις αυξημένες ταχύτητες που υπόσχεται. Δυστυχώς μετά από τα 200GB η ταχύτητα πέφτει στα 15Mbps.

Κοστίζει μόλις 6.80 το μήνα και αν έχεις μείνει στα 10Mbps όπως και εμείς παλαιότερα θα πρέπει να το εξετάσεις σαν λύση, με την προϋπόθεση βέβαια ότι έχεις κάλυψη από δίκτυο κινητής της Cosmote στη περιοχή που είναι και η σταθερή.

Cosmote Speedbooster ή Gigamax Unlimited;

Αν οι ταχύτητες του 4G δικτύου στη περιοχή σου είναι ιδανικές προτείνουμε το Gigamax Unlimited με κλειστά μάτια. Το τελευταίο διάστημα έχει πέσει και η τιμή του στα 40 ευρώ χωρίς σταθερή, αν όμως έχεις Cosmote One μπορείς να το πάρεις στα 35.90 και να το βάλεις σε modem.

Υπάρχουν φθηνότερα προγράμματα για να τα βάλω σε modem;

Ναι.

  • το Vodafone Giga Unlimited Ultra στα 33.42 ευρώ χωρίς Vodafone σταθερή (πραγματικά απεριόριστο)
  • το Nova Unlimited All στα 33 ευρώ το μήνα χωρίς σταθερή και 2 μήνες πάγια δώρο (μετά το κράξιμο του techmaniacs.gr, πραγματικά απεριόριστο πλέον).

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.