Η Cosmote δίνει ως 400 ευρώ μετρητά με κάθε τηλεόραση που θα αγοράσεις από το Γερμανό και τη Cosmote τόσο στα καταστήματα όσο και στα eshops. Θα πρέπει να κάνεις την αγορά με προπληρωμένη (δωρεάν) κάρτα Payzy ή με χρεωστική Payzy.

Η προπληρωμένη – άυλη Payzy είναι δωρεάν με μια εγγραφή στο Payzy. Την προσθέτεις στο Google Wallet ή Apple Pay και κάνεις την αγορά σου, χωρίς να χρειαστεί να βγάλεις χρεωστική που έχει κόστος 9 ευρώ. Παράλληλα, για νέες εγγραφές στο Payzy παίρνεις και 10 ευρώ δωρεάν να τα κάνεις ότι θέλεις.  Για να τα πάρεις θα πρέπει να κάνεις εγγραφή εδώ στο Payzy βάζοντας το email σου.

Απόκτησε με payzy την τηλεόραση που επιθυμείς αξίας 249€ και άνω, αποκλειστικά στα καταστήματα και e-shops COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟΣ και κέρδισε 25% payzy cashback με μέγιστο ποσό επιστροφής έως και 400€.

Για να κερδίσεις έως και 400€ μέγιστο ποσό́ επιστροφής στον λογαριασμό́ σου, το μόνο που έχεις να κάνεις μετά την πληρωμή με κάρτα payzy, είναι να ανεβάσεις την απόδειξη αγοράς στο payzy app!

Κάνε εγγραφή στο Payzy εδώ

Εφόσον έχεις πραγματοποιήσει την αγορά σου σε τηλεοράσεις/projectors αξίας 249€ και άνω ανά τεμάχιο, με χρήση της payzy VISA κάρτας σου, από τα φυσικά καταστήματα COSMOTE/ΓΕΡΜΑΝΟΣ, καθώς και από το www.cosmote.gr & www.germanos.gr ,θα χρειαστεί να επισυνάψεις την απόδειξη της αγοράς σου στο payzy by COSMOTE app, ώστε να επωφεληθείς με 25% payzy cashback.

 Δες εδώ τα βήματα:

 Μπαίνεις στην εφαρμογή payzy by COSMOTE →  επιλέγεις την εικόνα προφίλ σου →  επιλέγεις «Βοήθεια & Υποστήριξη» →  πατάς  «Ρώτα τον Yzy» → επιλέγεις «Προωθητικές ενέργειες» → επιλέγεις «Κέρδισε 25% payzy cashback σε τηλεοράσεις σε ΓΕΡΜΑΝΟΣ/COSMOTE» → Πατάς «Όλες οι συναλλαγές» και επιλέγεις τη συναλλαγή που έκανες →  Πατάς «Επισύναψη απόδειξης αγοράς» και ανεβάζεις την απόδειξη αγοράς σου, είτε με την μορφή φωτογραφίας, είτε με την μορφή αρχείου pdf.

Βασική προϋπόθεση για να επωφεληθείς με 25% payzy cashback, είναι να επισυνάψεις την απόδειξη της αγοράς σου στο payzy by COSMOTE app έως και 30/06/2024, ώρα 23:59:59 , όπως ορίζεται στους όρους της ενέργειας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.