Όχι, το ατελείωτο κατέβασμα μέσω των unlimited προγραμμάτων της Cosmote δεν αποτελεί τον λόγο για τον οποίο η εταιρεία προβαίνει στη παύση των έξτρα SIM, αλλά αντίθετα το γεγονός η κατάχρηση που γινόταν με αυτές. Όπως εξηγούν πηγές στην ιστοσελίδα μας, την Cosmote δεν την ενοχλεί ο διαμοιρασμός των καρτών σε διαφορετικά σπίτια εντός της ίδιας οικογένειας αλλά περισσότερο ότι κάποια κάποιοι μοίραζαν ίντερνετ σε ολόκληρες γειτονιές, κάτι που δημιουργούσε προβλήματα στο δίκτυο λόγω υπερφόρτωσης. Η παύση των extra SIM φαίνεται πως είναι προσωρινή.

Η Cosmote ετοιμάζει μια ριζική ανασχεδίαση του μοντέλου των extra SIM στα unlimited προγράμματα κινητής με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, όπως μας ανέφεραν οι ίδιες πηγές, την ίδια στιγμή ώστε να διασφαλίζονται ττην ποιότητα του δικτύου, την αξιοπιστία και οι ταχύτητες του δικτύου, όπως και η μη μεταπώληση των υπηρεσιών.

Μέσα στους επόμενους μήνες θα έχουμε μια νέα υπηρεσία, χωρίς προς το παρόν να αναφέρεται κάτι περισσότερο. Πιθανότατα να δούμε κάποια υπηρεσία για ίντερνετ χωρίς σταθερό, κάτι που θα ήθελαν πολλοί, καθώς η ποιότητα του δικτύου χαλκού ή οι αποστάσεις από τα κέντρα του ΟΤΕ, δεν επιτρέπουν στον πάροχο να δώσει υψηλές ταχύτητες.

Όπως και να έχει, στην επόμενη περίοδο θα έχουμε περισσόερα, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Εδώ ίσως υπήρξε ζωή στον Άρη! (φωτογραφία)

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Είμαι με ADSL 24Mbps με άλλη εταιρία, δεν πρόκειται ποτέ να μπουν οπτικές στην περιοχή μου, και ήμουν στο παρα-τσακ να πάρω 4G ή 5G Router και να κάνω συμβόλαιο Cosmote Gigamax Unlimited με extra sim. Ευτυχώς δεν το έκανα. Οπότε μένω εκεί που είμαι, και τώρα ψάχνω για άλλη λύση / εταιρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.