Ανακοινώνεται ότι από 29/07/2019, τα παρακάτω πακέτα COSMOKAPTA μετονομάζονται ως ακολούθως:

  • Πακέτο «350΄ προς όλους & 50 SMS» σε Πακέτο «COSMΟKAPTA VOICE & SMS»
  • Πακέτο «300΄ προς όλους & 500ΜΒ» σε Πακέτο «COSMΟKAPTA VOICE & DATA»
  • Πακέτο «300΄ & 50 SMS προς όλους & 600ΜΒ» σε Πακέτο «COSMΟKAPTA ALL IN ONE»
  • Πακέτο «EXTRA 100’» σε πακέτο «EXTRA ΟΜΙΛΙΑ»
  • Πακέτο «EXTRA 250MB» σε πακέτο «EXTRA INTERNET»

Επίσης από την ίδια ημερομηνία, για τους συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP και COSMOKAPTA της COSMOTE καταργείται το bonus ανανέωσης των 600ΜΒ για 15 ημέρες, που αποδίδεται στους συνδρομητές εφ’ όσον πραγματοποιήσουν ανανέωση χρόνου αξίας από 12€ έως 14,99€ στο δίκτυο καταστημάτων COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Οι παραπάνω συνδρομητές συνεχίζουν να λαμβάνουν τα bonus online ανανέωσης για ανανεώσεις από
10€.

Οι συνδρομητές WHAT’S UP και COSMOKAPTA έχουν το δικαίωμα να καταγγείλουν τη σύμβασή τους αζημίως εντός τριάντα (30) ημερών από την παραπάνω ημερομηνία. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε από κινητό την Εξυπηρέτηση Πελατών της COSMOTE στο 13888 (χρέωση 0,19€/κλήση) ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cosmote.gr

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νομίζω ότι δεν είστε και τόσο ανταγωνιστικοί! Μας σπρωχνετε σε άλλους παρόχους.

  2. Νομίζω ότι σιγά σιγά θα φύγουν πολύ από την κοσμοτε και θα πάνε σε άλλους παροχους.Αυτό θα πετύχετε μ αυτά που κάνετε.

  3. Κοιτα εγω δινω 17,66€ για 200 προς ολους / 900 προς Cosmote/What’s up(Με μονολεπτη χρεωση) και 200mb + 1GB Δωρο (Συνδεση) Το εκανα μονο και μονο για την θητεια μου .

  4. Έχει ο καιρός γυρίσματα και θα πάρετε ότι σάς αξίζει όταν η μύτη σηκωθεί πολύ ψηλά κάποια στιγμή σε στραβώνει και δεν βλέπεις.

  5. Καθόλου ευέλικτη η cosmote, προσωπικά , και με την οικογένειά μου ήμασταν στην cosmote, τώρα ένας ένας πάμε σε άλλους παρόχους..!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.