Στο COSMOTE Neo, όλα γίνονται 100% digitally, σε λίγα μόλις βήματα. Γράφεσαι με μία απλή selfie ενώ όλη η διαδικασία ταυτοποίησης πραγματοποιείται μέσα στο My COSMOTE App. Ακόμα και η υπογραφή σου μπαίνει ηλεκτρονικά! 

cosmote neo

Αυτές τις ημέρες συμπληρώνεται περίπου ένας χρόνος από την διάθεση του Cosmote Neo και η Cosmote το γιορτάζει δίνοντας στους συνδρομητές της απεριόριστα δεδομένα για έναν ολόκληρο μήνα και κουπόνια αξίας 10 ευρώ για το BOX.

Η μετάβαση στο Cosmote neo  από άλλον πάροχο για όποιον ενδιαφέρεται είναι ιδιαίτερα απλή. Και συγκεκριμένα, από την ενότητα «Διαχείριση Συνδέσεων», στο My COSMOTE App. Χρειάζεται να έχεις πρόχειρη την ταυτότητά σου (ή κάποιο άλλο έγγραφο ταυτοποίησης), καλό φωτισμό και όρεξη για selfie! Συμπληρώνεις τον αριθμό του κινητού για το οποίο ενδιαφέρεσαι, φτιάχνεις το πλάνο σου όπως εσύ θες και πληκτρολογείς τα στοιχεία αποστολής για τη νέα σου κάρτα SIM.
Αφού παραλάβεις την κάρτα SIM, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις άμεση ενεργοποίηση, σκανάροντας το barcode που θα βρεις στον φάκελο, μέσω του My COSMOTE App, ή να περιμένεις έως και 14 μέρες για την ενεργοποίησή της. Εάν επιλέξεις να περιμένεις 14 ημέρες, μπορείς να ακυρώσεις την παραγγελία σου από την ενότητα «Παραγγελίες». Μόλις περάσει το διάστημα των 14 ημερών θα πρέπει να επιστρέψεις στο My COSMOTE App, να σκανάρεις το barcode στον φάκελο της κάρτας SIM και να εισάγεις τα στοιχεία της κάρτας χρέωσης.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.