Η Cosmote επιτρέπει τον διπλασιασμό των παροχών του προγράμματός σου με τον πιο εύκολο τρόπο. Η προσφορά ισχύει μέχρι 29/02/2024. Σε email που μας έστειλε μας ενημερώνει για το εν λόγω promotion αναφέροντας συγκεκριμένα:

Διπλασίασε αυτόματα τα GB του COSMOTE NEO πλάνου σου. Πώς; Απλά κάνοντας τη μηνιαία πληρωμή του COSMOTE NEO πλάνου σου, με την payzy κάρτα σου. Και το πιο σημαντικό! Κάθε, μα κάθε φορά που πληρώνεις με την payzy κάρτα σου, κερδίζεις πίσω € με payzy cashback. Τα € που κερδίζεις μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όπου, όπως και όποτε θες!

Η προσφορά ισχύει μέχρι και 29/02/24.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Cosmote Neo δεν έχει συμβόλαιο, δηλαδή το κόβεις όποτε θέλεις. Το κορυφαίο πακέτο του τα προσφέρει όλα απεριόριστα, GB, SMS και ομιλία χωρίς καμιά απολύτως δέσμευση με 33 ευρώ κάθε μήνα.

Αποδέξου την πρόσκληση βάζοντας το email σου και κάνε εγγραφή στο Payzy εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Έχω εδώ και 4μηνες νούμερο cosmote neo Είναι στο όνομα μου και το σύστημα της cosmote δεν το αναγνωρίζει…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.