Με μια νέα προσφορά η Cosmote προσπαθεί να σε πείσει να προβείς στην μετατροπή του κινητού σου σε Cosmote Neo, παρέχοντάς σου έκπτωση για 3 ολόκληρους μήνες στο 50% της τιμής. Η προσφορά ισχύει για ενεργοποιήσεις μέχρι 31/7.

cosmote neo offer

Η 1η κινητή που αποκτάς και ενεργοποιείς κατευθείαν από το κινητό σου!

Στο COSMOTE Neo, όλα γίνονται 100% digitally, σε λίγα μόλις βήματα. Γράφεσαι με μία απλή selfie ενώ όλη η διαδικασία ταυτοποίησης πραγματοποιείται μέσα στο My COSMOTE App. Ακόμα και η υπογραφή σου μπαίνει ηλεκτρονικά!

Επιλέγεις data και λεπτά ομιλίας σύμφωνα με τις ανάγκες σου. Επειδή, όμως, όσα data κι αν έχεις, πάντα θα θες περισσότερα, το COSMOTE Neo τα έκανε διπλάσια, τώρα στην μισή τιμή με έκπτωση 50% για 3 μήνες, σε νέες ενεργοποιήσεις!

Έτσι τα 5GB έγιναν 10GB και τα 10GB έγιναν 20GB, για να μην ξεμένεις ποτέ και να τα κάνεις ΟΛΑ από το κινητό σου! Κι αν στο τέλος του μήνα δεν τα έχεις καταναλώσει, τότε τα data σου, τα λεπτά ομιλίας και τα SMS μεταφέρονται για έναν μήνα ακόμη. Η συνολική τελική τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24% και τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας 10%.

Αφαίρεσε από το iPhone σου αυτά τα 84 επιβλαβή apps

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.