Είναι ευρέως αποδεκτό πως την εποχή που διανύουμε, οι μεταβαλλόμενες συνθήκες του κόσμου δημιουργούν διαφορετικές επικοινωνιακές ανάγκες σε κάθε περίσταση, ακόμα και στον ίδιο χρήστη αναλόγως των περιστάσεων. Αν δεν το γνωρίζετε, το Cosmote Neo είναι το πρώτο εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά ψηφιακό πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας, που δίνει στους χρήστες του τη δυνατότητα να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της κινητής τηλεφωνίας τους.

Προσφέροντας μεγαλύτερη ελευθερία και ευελιξία από οτιδήποτε άλλο στην αγορά της κινητής τηλεφωνίας, το Cosmote Neo δίνει αρχικά έκπτωση 50% για 3 μήνες. Η προσφορά ισχύει για τις 3 πρώτες πληρωμές του πλάνου Cosmote Neo. Ενδεικτικά μπορείς να πάρεις με 9,50€ 10GB ή με 12€ 20GB και 500’ προς όλους. Τόσα GB με αυτή την τιμή δε βρίσκει κανείς πουθενά! Εξυπακούεται πως η προσφορά αποδίδεται αυτόματα και είναι διαθέσιμη για νέες ενεργοποιήσεις Cosmote Neo.

Ειδικότερα το καλοκαίρι, είναι επιτακτική η ανάγκη για ακόμα περισσότερα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας, προκειμένου να μοιραστούμε τις αναμνήσεις που δημιουργούμε στις διακοπές με τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Με την επιλογή ενός συνδυασμού Cosmote Neo μπορούμε να είμαστε ξέγνοιαστοι πως πληρώνουμε ακριβώς για τα δεδομένα που χρειαζόμαστε, όποτε τα χρειαζόμαστε, χωρίς υπερβολές και υπέρ-χρεώσεις. Υπάρχει πιο ταιριαστή λύση για το καλοκαίρι;

Κι αν κάποιον μήνα χρειαστούμε περισσότερη ομιλία παρά δεδομένα, το Cosmote Neo μας δίνει την επιλογή να αλλάξουμε το πακέτο μας για τον επόμενο μήνα. Κι ακόμα καλύτερα, αν ακόμα κι έτσι δεν φτάσουμε στα όρια που έχουμε θέσει και ο χρόνος ομιλίας και τα δεδομένα που μας περίσσεψαν μεταφέρονται αυτόματα στον επόμενο μήνα. Συνεπώς, για τις επόμενες 31 μέρες, μπορούμε να ξοδέψουμε τα δεδομένα ή το χρόνο ομιλίας που έτυχε να μην χρειαστούμε τον μήνα που πέρασε. Εσείς είστε σε θέση να σκεφτείτε τίποτα πιο ευέλικτο;

Φυσικά, όλα αυτά υλοποιούνται μέσω του My Cosmote App, με ελάχιστο κόπο και χρόνο. Ενεργοποιώντας το Cosmote Neo ζητείται μια ταυτοποίηση των στοιχείων του χρήστη, που γίνεται απλοποιημένα με την αποστολή μιας selfie φωτογραφίας. Έπειτα, οι χρήστες καλούνται να διαμορφώσουν το πλάνο τους όπως ακριβώς το επιθυμούν και να το ενεργοποιήσουν στον αριθμό τους. Από εκεί και πέρα, με τη χρήση του My Cosmote App μπορούν απλούστατα να τροποποιούν το πλάνο τους οποιαδήποτε στιγμή, να επιλέξουν πρόσθετα πακέτα ομιλίας ή δεδομένων, να πληρώσουν, να εξυπηρετηθούν σε οποιαδήποτε απορία τους, ακόμα και να το ακυρώσουν για όσο καιρό χρειαστεί και να το ενεργοποιήσουν ξανά με τον ίδιο, εύκολο τρόπο.

Ταυτόχρονα, φέτος το Cosmote Neo δίνει και την απόλυτη προσφορά του καλοκαιριού. Με μόλις 9,90€ οι χρήστες του προγράμματος Cosmote Neo θα απολαύσουν απεριόριστα data όχι μόνο για έναν, αλλά για δύο μήνες. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως το συγκεκριμένο ποσό σας εξασφαλίζει απεριόριστα δεδομένα για έναν μήνα, με τον δεύτερο μήνα να είναι ουσιαστικά το δώρο που μετράει απίστευτα. Ειδικότερα για το καλοκαίρι που όλοι κάπου θα πάμε διακοπές και το WiFi δεν θα είναι ούτε το καλύτερο ποιοτικά και πιθανώς ούτε και το ασφαλέστερο.

Εσείς δοκιμάσατε το Cosmote Neo; Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να το ενεργοποιήσετε αποκλειστικά μέσω του My Cosmote App.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.