Ανακοινώνεται ότι από 17 Φεβρουαρίου 2022, το COSMOTΕ Νeo, το πρώτο digital πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας, εμπλουτίζεται με διπλάσια GB και ακόμα περισσότερα λεπτά ομιλίας. Επίσης από την ίδια ημερομηνία θα ισχύουν νέες μειωμένες τιμές για όλους τους συνδυασμούς λεπτών ομιλίας, GB και SMS σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

COSMOTE Neoαπό 5GB →10GBαπό 10GB → 20GB
από 400’ → 500’από 19,64€ → 19€από 24,55€ → 24€
από 700’ → 1000’από 24,55€ → 24€από 29,46€ → 29€

Ο συνδρομητής που επιθυμεί και SMS, μπορεί να ενεργοποιήσει επιπλέον 60 SMS με χρέωση 1€. Οι αλλαγές ισχύουν για νέους και υφιστάμενους συνδρομητές. Οι υφιστάμενοι συνδρομητές θα μεταβούν αυτόματα στα νέα τους πακέτα την επόμενη ημερομηνία ανανέωσης των παροχών τους μετά τις 17/02/2022.

Το COSMOTE Neo παρέχεται αποκλειστικά μέσω του MYCOSMOTE App και ο συνδρομητής μπορεί να διαμορφώσει το πλάνο του επιλέγοντας την ενσωματωμένη χρήση και την μηνιαία χρέωση από τους διαφορετικούς συνδυασμούς που παρουσιάζονται στον παραπάνω πίνακα.

Σε όλες τις ανωτέρω χρεώσεις συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24% επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας 10%. Εφαρμόζεται μηδενικό τέλος (0%) για φυσικά πρόσωπα δεκαπέντε (15) έως και είκοσι εννέα (29) ετών, αφού εγγραφούν σε ειδική εφαρμογή του gov.gr, για ένα αριθμό ανά δικαιούχο, από την επόμενη πληρωμή.

Δεν θα πιστέψεις πόσο εύκολα σπάει στη μέση το OnePlus 10 Pro (video)

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εσείς εκεί κύριοι που λέτε για κάθε προσφορα της κάθε εταιρίας σας πληρώνουν καλά? Οι άνθρωποι είναι μεγαλοεπιχειρηματίες κ απατεώνες. Εσείς γιατί τους υποστηρίζεται σε κάθε προσφορά κ πακέτο που βγάζουν. Είναι πολλά τα λεφτά ? Η σας δίνουν συσκευές τηλεφώνων κ κάνετε άτι σας λένε κ μαζί με αυτούς γίνεστε συνένοχοι στην κοροϊδία κ στα ψέματα τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.