Ως την απόλυτη εμπειρία internet χαρακτηρίζει την εν λόγω προσφορά η Cosmote, η οποία σου προσφέρει 100αρα γραμμή και μαζί εντελώς δωρεάν το νέο εξοπλισμό για τέλειο Wi-Fi σε όλο το σπίτι για ένα χρόνο.

Απόκτησε τώρα την ολοκληρωμένη COSMOTE Mesh WiFi λύση ΔΩΡΕΑΝ*
με κάθε νέα σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE Double Play Fiberspeed 100Mbps και δες την εμπειρία Internet στο σπίτι σου να αλλάζει!
Συνδύασε το υπερεξελιγμένο router και απίστευτες ταχύτητες, για να μπορούν όλοι να χρησιμοποιούν το WiFi ταυτόχρονα και από κάθε, μα κάθε σημείο του σπιτιού!
Επιπλέον οφέλη του εξοπλισμού:

  • Ακόμα μεγαλύτερη κάλυψη WiFi σε όλους τους χώρους του σπιτιού
  • Υποστήριξη & διαχείριση μέσα από το My Cosmote App
  • Εύκολη εγκατάσταση
  • Εγγύηση εφ’όρου ζωής
*Η προσφορά της δωρεάν διάθεσης εξοπλισμού ισχύει για νέες συνδέσεις και φορητότητες στα προγράμματα COSMOTE Double Play Fiberspeed 100XL και COSMOTE Double Play Fiberspeed 100XL με TV και για τον 1ο χρόνο του συμβολαίου. Μετά τον 1ο χρόνο του συμβολαίου θα υπάρχει η επιλογή είτε διατήρησης του εξοπλισμού με χρέωση βάσει του ισχύοντα τιμοκαταλόγου ή αντικατάστασής του με τον προβλεπόμενο δωρεάν εξοπλισμό Speedport Plus.
Η προσφορά είναι διαθέσιμη εδώ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα έπρεπε οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ να τα δεινουν τσάμπα σαν αναβάθμιση. Έννοια σας έρχεται η Amazon και ο κύριος Tesla. Τα λέμε απατεώνες πληρώνω 24αρα και παίρνω dial up

  2. Ναι ναι προς το παρόν 3χμ εξω από τα Χανιά και το 3g εχει μια γραμμή όπως και το ίντερνετ μου δεν εχει παει ποτε περισσότερo από 9mbps εδω και 20 χρονια..θλιβερο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.