Κατάργηση της υπηρεσίας περιαγωγής COSMOTE Traveller για συνδρομητές συμβολαίου Ανακοινώνεται ότι από τις 15 Απριλίου 2024 καταργείται η υπηρεσία περιαγωγής COSMOTE Traveller, για όλους τους συνδρομητές συμβολαίου, οικιακούς και εταιρικούς, της COSMOTE.
Οι συνδρομητές της ανωτέρω υπηρεσίας, έχουν το δικαίωμα μέχρι τις 11 Απριλίου 2024 να επιλέξουν είτε να χρεώνονται με τις βασικές χρεώσεις περιαγωγής, όπου θα χρεώνονται ανά μονάδα χρέωσης ανάλογα με την υπηρεσία που χρησιμοποιούν (φωνής, SMS και δεδομένων) ή να μεταβούν στην αντίστοιχη υπηρεσία περιαγωγής COSMOTE Travel Pass όπου θα χρεώνονται με μια ημερήσια χρέωση για να μπορούν να χρησιμοποιούν την ενσωματωμένη χρήση του προγράμματός τους κατά την περιαγωγή εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι συνδρομητές που δεν θα επιλέξουν κάτι από τα παραπάνω μέχρι τις 11 Απριλίου 2024 , είτε μέσω της ενημέρωσης που λάβουν στην συσκευή τους, είτε καλώντας στην Εξυπηρέτηση Πελατών COSMOTE, τότε από τις 15 Απριλίου θα μεταβούν αυτομάτως στην υπηρεσία COSMOTE Travel Pass, έχοντας φυσικά το δικαίωμα να αλλάξουν την επιλογή τους οποτεδήποτε το επιθυμούν.

Πληροφορίες για τις βασικές χρεώσεις περιαγωγής εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και την υπηρεσία COSMOTE Travel Pass μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα Cosmote.gr Για περισσότερες πληροφορίες και την ομαλή σας μετάβαση, μπορείτε να καλέσετε την Εξυπηρέτηση Πελατών της COSMOTE στο 13888 (χρέωση 0,21€/κλήση από κινητό COSMOTE, συμπ. ΦΠΑ) ή την Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών COSMOTE στο 13818 (χωρίς χρέωση από εταιρικό κινητό COSMOTE).

Η χρέωση για κλήσεις προς τον αριθμό 13888 από άλλα δίκτυα είναι σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του παρόχου του καλούντος.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αύξηση κατά 14 % στο διαθέσιμο Εισόδημα Αύξηση Κατά 14 % Στο ελάχιστο Εγγυημένο Εισοδημα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.