Ανακοινώνεται ότι από 11/05/2022:
1. Διατίθεται εμπορικά η δυνατότητα αυτόματης ενεργοποίησης του πακέτου CALLS TO ALL κάθε 30 ημέρες για τους συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP, εφεξής με την ονομασία CALLS TO ALL AUTO με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

Για το πακέτο ισχύουν τα ακόλουθα:

▪ Ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης είναι 3 λεπτά για κλήσεις ομιλίας και video κλήσεις και στη συνέχεια η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο.
▪ Η ογκοχρέωση για την πλοήγηση στο διαδίκτυο γίνεται ανά KByte, με ελάχιστη χρέωση το 1 ΚΒyte ανά σύνδεση (1 MByte = 1.024 KBytes).
▪ Τα λεπτά ομιλίας και μηνύματα που συμπεριλαμβάνονται στη δωρεάν χρήση, αφορούν κλήσεις (ομιλίας και video-κλήσεις) και αποστολή μηνυμάτων (SMS) εντός Ελλάδος προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας (γεωγραφικούς αριθμούς και αριθμούς κινητής τηλεφωνίας), εξαιρουμένων των κλήσεων προς μη γεωγραφικούς αριθμούς (εκτός των αριθμών κινητής τηλεφωνίας).

▪ Τα ΜΒ, SMS & λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα του πακέτου είναι διαθέσιμα για χρήση και κατά την περιαγωγή εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.
▪ Τα λεπτά ομιλίας προς κινητά WHAT’S UP του πακέτου δεν είναι διαθέσιμα για χρήση στην περιαγωγή εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.
▪ Τα λεπτά ομιλίας (προς όλους & WHAT’S UP)/ ΜΒ/ SMS του πακέτου CALLS TO ALL AUTO που δεν καταναλώνονται εντός ενός μήνα από την ενεργοποίηση του πακέτου, μεταφέρονται για ακόμα ένα μήνα εάν ενεργοποιηθεί αυτόματα νέο πακέτο με την λήξη του προηγούμενου.

▪ Η εγγραφή στην υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης του πακέτου CALLS TO ALL AUTO μπορεί να γίνει:
• Με αποστολή sms με το λεκτικό “ALLAUTO” στο 1317
• Με δωρεάν κλήση στο 1317
• Στο what’s up application

▪ H διαγραφή από την υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης του πακέτου CALLS TO ALL AUTO μπορεί να γίνει:
• Με αποστολή sms με το λεκτικό “B_OFF” στο 1317
• Με δωρεάν κλήση στο 1317
• Στο what’s up application

2. Αυξάνονται οι παροχές του πακέτου EXTRA WEEK MAX για συνδρομητές COSMOKAPTA, το οποίο πλέον θα προσφέρει με την ίδια χρέωση 4€, 300 λεπτά ομιλίας προς όλα τα κινητά και σταθερά εθνικά δίκτυα & 300ΜΒ & 100 SMS προς όλα τα κινητά εθνικά δίκτυα, για 7 ημέρες αντί για 150 λεπτά ομιλίας προς όλα τα κινητά και σταθερά εθνικά δίκτυα & 150 λεπτά ομιλίας προς κινητά COSMOTE & 200ΜΒ & 100 SMS προς όλα τα κινητά εθνικά δίκτυα. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του πακέτου παραμένουν ως έχουν.

3. Παύει η εμπορική διάθεση των πακέτων PLAY NOW, CHAT NOW, SOCIAL NOW, COMBO PLAY NOW, COMBO SOCIAL & CHAT NOW, για συνδρομητές καρτοκινητής COSMOKAPTA, WHAT’S UP, FROG.

4. Επιπλέον, για συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP, παύει η εμπορική διάθεση των πακέτων COMBO, COMBO με αυτόματη ενεργοποίηση, COMBO MAX, PLAY NOW για μαθητές, SOCIAL NOW για μαθητές, CHAT NOW για μαθητές, Φοιτητικό #1 (1000’ προς όλους και 600ΜΒ). Για συνδρομητές WHAT’S UP που έχουν το πακέτο COMBO με αυτόματη ενεργοποίηση, θα ενεργοποιείται πλέον αυτόματα το νέο πακέτο CALLS TO ALL AUTO.

5. Για τους συνδρομητές COSMOKAPTA παύει η εμπορική διάθεση των πακέτων COSMOKAPTA COMBO, COSMOKAPTA COMBO MAX, EXTRA WEEK, EXTRAΟΜΙΛΙΑ, EXTRA INTERNET. Για τους συνδρομητές που έχουν το πακέτο COSMOKAPTA COMBO με αυτόματη ενεργοποίηση, θα ενεργοποιείται πλέον αυτόματα το πακέτο COSMOΚΑΡΤΑ COMBO TO ALL που προσφέρει 800΄ προς όλους, 400MB & 200SMS προς όλους & με κόστος 10,90€. Για τους συνδρομητές που έχουν το πακέτο COSMOKAPTA COMBO MAX με αυτόματη ενεργοποίηση, θα ενεργοποιείται πλέον αυτόματα το πακέτο COSMOΚΑΡΤΑ COMBO UNLIMITED που προσφέρει απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλους, 800MB & 400SMS με κόστος 13,50€.

6. Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιήσει έως και 10/05/2022 τα παραπάνω πακέτα, που παύει η εμπορική τους διάθεση, θα συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τα πακέτα αυτά με τις υφιστάμενες παροχές έως τη λήξη τους ή μέχρι την εξάντληση των παροχών τους.

7. Οι συνδρομητές COSMOKAPTA που είναι εγγεγραμμένοι στη μη εμπορικά διαθέσιμη προσφορά με την οποία λαμβάνουν 450 λεπτά ομιλίας προς όλους & 500ΜΒ για 1 μήνα για τις δύο πρώτες ανανεώσεις ανά μήνα, με χρέωση 7,50€, θα λαμβάνουν πλέον 600΄ ομιλίας προς όλους, 500ΜΒ & 100SMS με χρέωση 9€. Οι συνδρομητές μπορούν να απενεργοποιήσουν την προσφορά με κλήση στο 1330, οποιαδήποτε στιγμή χωρίς δυνατότητα επανεγγραφής.

Οι συνδρομητές των ανωτέρω προγραμμάτων καρτοκινητής COSMOTE έχουν δικαίωμα να καταγγείλουν τη σύμβασή τους εντός 30 ημερών από τη θέση σε ισχύ των ανωτέρω τροποποιήσεων υπό την προϋπόθεση ότι τα αποτελέσματα της καταγγελίας επέρχονται όχι νωρίτερα από την προηγούμενη ημέρα από την ημέρα ενεργοποίησης των ανωτέρω τροποποιήσεων. Οι συνδρομητές που θα καταγγείλουν τη σύμβασή τους σύμφωνα με τα ανωτέρω, μπορούν να αιτηθούν την επιστροφή του χρηματικού τους υπολοίπου το οποίο θα τους επιστραφεί, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προβεί σε αγορά κάποιου εκ των πακέτων μέχρι την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας ανακοίνωσης, εντός τριάντα (30) ημερών από την αίτησή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε από κινητό την Εξυπηρέτηση Πελατών της COSMOTE στο 13888 (χρέωση 0,19€/κλήση) ή επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.cosmote.gr και www.whatsup.gr. Η καρτοκινητή FROG είναι προϊόν COSMOTE. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών FROG στο 1299 από κινητό FROG (χρέωση 0,19€/κλήση) ή στο (+30) 697 100 1299 από σταθερό ή άλλο κινητό τηλέφωνο. Οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.