Η Cosmote όπως όλοι γνωρίζουμε έχει προσφέρει στους συνδρομητές της απεριόριστο internet τώρα το καλοκαίρι σε όλους τους συνδρομητές της. Ωστόσο, αν δεν θέλεις να είσαι δεσμευμένος με το κινητό κάνοντας tethering και χρειάζεται απεριόριστο internet για να βγει ξέγνοιαστα όλο το καλοκαίρι, τότε θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στα νέα πακέτα του Cosmote Mobile Internet με κάρτα.

Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος, αν και λίγο πιο ακριβά αν δεν μας απατά η μνήμη μας, η Cosmote προσφέρει νέα πακέτα στο Cosmote Mobile Internet με κάρτα για να μπορέσεις να βγάλεις το καλοκαίρι με απεριόριστο internet. Στο τέλος του άρθρου ακολουθούν οδηγίες για το πως να το αγοράσεις. Συγκεκριμένα τα πακέτα έχουν ως εξής:

Πως το αγοράζεις και το ενεργοποιείς

Για να μπορέσεις να εκμεταλλευθείς την προσφορά θα πρέπει να αγοράσεις το SIM only pack από εδώ, δηλαδή την κάρτα SIM και να την ταυτοποιήσεις. Το κόστος είναι 20 ευρώ. Στη συνέχεια μόλις σου έρθει ακολουθείς τις οδηγίες μέσα στο φύλλο οδηγιών και αγοράζεις τα πακέτα. Επειδή το SIM Only pack πολλές φορές το εμφανίζει ως μη διαθέσιμο στον παραπάνω σύνδεσμο επειδή τελειώνουν, μπορείς να το παραγγείλεις κατεβάζοντας και το MyCosmote app

 

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.