Αν ψάχνεις έναν τρόπο φθηνό για διατήρηση αριθμού και δεν έχεις σκοπό να κάνεις κάποιες κλήσεις, αλλά θέλεις απλά να δέχεσαι και SMS, τότε μήπως θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στο Cosmote Mobile Basic. Όπως γνωρίζουμε τα καρτοκινητά λήγουν μέσα σε λίγους μήνες. Για παράδειγμα στη Cosmokarta:

H διάρκεια ισχύος του χρηματικού υπολοίπου ορίζεται σε 2 μήνες (60 ημέρες) από την τελευταία ανανέωση χρηματικού υπολοίπου. Αν περάσουν οι 2 μήνες (60 ημέρες) χωρίς να πραγματοποιηθεί νέα ανανέωση χρηματικού υπολοίπου με οποιοδήποτε ποσό, τυχόν χρηματικό υπόλοιπο που έχει μείνει στον λογαριασμό χάνεται.

Η ημερομηνία φραγής της σύνδεσης ορίζεται σε 3 μήνες (90 ημέρες) από την τελευταία ανανέωση χρηματικού υπολοίπου. Αν περάσουν οι 3 μήνες (90 ημέρες) χωρίς να πραγματοποιηθεί νέα ανανέωση χρηματικού υπολοίπου με οποιοδήποτε ποσό, ο συνδρομητής δεν μπορεί πια να πραγματοποιεί και να δέχεται κλήσεις αφού θα πραγματοποιείται φραγή εισερχομένης και εξερχόμενης κίνησης (ΟΜΙΛΙΑ, SMS, INTERNET) στη σύνδεση του.

Ο λόγος για το Cosmote Mobile Basic, με μόλις 4.81 το μήνα το οποίο αν δεν κάνεις κάποια κλήση δεν χρεώνεσαι κάτι περισσότερο. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η υπηρεσία Cosmote Easy Tranfer που χρησίμευσε για τέτοιες περιπτώσεις, έχει πλέον και αυτή αλλάξει και πλέον η μεταφορά δεν λογίζεται ανανέωση.

Το πρόγραμμα είναι ανεβασμένο στους επίσημους τιμοκαταλόγους εδώ και μπορείς να καλέσεις στην εξυπηρέτηση πελατών για να το πάρεις.

Μηνιαίο Πάγιο
4,81 €
Εθνικές κλήσεις (ομιλία και Video Κλήσεις)
0,01356 €/δευτ.
Κλήσεις (ομιλία και Video Κλήσεις) προς Ευρωπαϊκή Ένωση
0,2592 €/λεπτό
Αποστολή γραπτών μηνυμάτων πρός Εθνικά Δίκτυα
0,275 €/SMS
Αποστολή γραπτών μηνυμάτων πρός Δίκτυα Ευρωπαϊκής Ένωσης
0,0814 €/SMS
Αποστολή γραπτών μηνυμάτων πρός Ξένα Δίκτυα
0,2440 €/SMS
Χρέωση για πλοήγηση στο Internet χωρίς την υπηρεσία COSMOTE My Internet
0,0053 €/MB

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε φίλε, τα λες όπως σε συμφέρει (την εταιρία μάλλον περισσότερο).
    Συμφέρει περισσότερο να βάλεις 4 κάρτες τον χρόνο ανά 3 μήνες από 13 ευρώ, που βγαίνει ουσιαστικά 4,3 τον μήνα. Και επιπλέον έχεις και δώρο reloaded. Γιατί να πληρώνω 4,8 τον μήνα για το ίδιο πράγμα και χωρίς τίποτα;

  2. Θεόδωρε, λέει μέσα πως η καρτοκινητή θέλει ανά 2 μήνες ανανέωση, με ελάχιστη ανανέωση στα 12€ (αν πας σε κατάστημα), δηλαδή 6€/μήνα. Αν κάποιος θέλει ένα απλό νουμεράκι για να λαμβάνει SMS και κλήσεις, είναι οκ, αν δεν υπάρχει άλλη επιλογή.

  3. Εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει το υπόλοιπο που μαζεύει το καρτοκινητό, και απλά θες να αποφύγεις την φραγή, τότε, το καρτοκινητό βγαίνει φθηνότερα

  4. Είναι ότι πρέπει για όσους ηλικιωμένους και άλλα άτομα που δεν έχουν αριθμό κινητού προκειμένου να υπογράφουν ηλεκτρονικά υπεύθυνες δηλώσεις και εξουσιοδοτήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.