Η Cosmote λανσάρει επίσημα το Cosmote Home Connect, τη νέα υπηρεσία που υπόσχεται να επιδιορθώσει το internet στο σπίτι σου, αν αντιμετωπίζεις προβλήματα. Στην ουσία αποτελεί ένα σύνολο υπηρεσιών με εξειδικευμένους τεχνικούς για την οριστική λύση των προβλημάτων του internet στο σπίτι σου. Να τι ακριβώς αναφέρει η Cosmote:

cosmote

Βελτίωσε όλα αυτά που επηρεάζουν τη σύνδεση σου, για να απολαμβάνεις το καλύτερο Internet που μπορεί να προσφέρει το δικό σου σπίτι! Το ήξερες ότι το Home Internet επηρεάζεται σε αρκετές περιπτώσεις από τις ιδιαιτερότητες του σπιτιού σου, όπως, τη διαρρύθμιση, την ποιότητα της καλωδίωσης, ακόμα και τη διακόσμηση; Ή ότι οι ίδιες οι συσκευές από τις οποίες συνδεόμαστε στο Internet χρειάζονται ρυθμίσεις που παίζουν σημαντικό ρόλο; Επομένως, δεν αρκεί μόνο να έχεις καλή ταχύτητα στη σύνδεσή σου, αλλά χρειάζεται να εντοπίσεις και να βελτιώσεις όλους τους άλλους παράγοντες που επηρεάζουν την εμπειρία Internet και έτσι… να πάρεις το σπίτι με το μέρος σου.

Για αυτό η COSMOTE παρουσιάζει τη νέα αποκλειστική υπηρεσία COSMOTE HOME CONNECT με την οποία εξειδικευμένοι συνεργάτες έρχονται άμεσα στο χώρο σου, ελέγχουν τα πάντα και βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις για να απολαμβάνεις το καλύτερο δυνατό internet που μπορείς να έχεις.

Θόλωμα σπιτιού Google Maps: Πως να θολώσεις το σπίτι σου στο Google Maps και γιατί πρέπει να το κάνεις

Εργασίες υποδομής:

  • Κατασκευή καλωδίωσης δικτύου Internet & δεδομένων (data) / Εγκατάσταση / Επιδιόρθωση εσωτερικού δικτύου Ethernet (LAN)
  • Εγκατάσταση / Επιδιόρθωση οριζόντιας ή κάθετης εσωτερικής καλωδίωσης κτιρίου
  • Αποκατάσταση / Επιδιόρθωση εξωτερικής καλωδίωσης κτιρίου έως το σημείο τερματικού ΟΤΕ
  • Αποκατάσταση / Επιδιόρθωση σε πρίζες τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών

Εξοπλισμός:

  • Εγκατάσταση / Παραμετροποίηση / Αποκατάσταση ενεργού δικτυακού εξοπλισμού (IAD, router, powerplugs, repeaters κ.λπ.)

Connected Devices:

  • Εγκατάσταση και ρύθμιση ασύρματων συσκευών
Χρέωση Υπηρεσίας
Η COSMOTE έχει δημιουργήσει αυτήν τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία θέλοντας να βοηθήσει τους συνδρομητές της να βελτιώσουν τις υποδομές του σπιτιού τους. Η υπηρεσία COSMOTE HOME CONNECT σου παρέχει ένα πλήρες σετ εξειδικευμένων εργασιών εντός του σπιτιού σου, οι οποίες προσαρμόζονται ανάλογα με τις εξειδικευμένες ανάγκες του κάθε σπιτιού. Η ελάχιστη χρέωση της υπηρεσίας ξεκινάει με ένα αρχικό κόστος 25€. Δες αναλυτικά τις χρεώσεις της υπηρεσίας εδώ.
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου, η υπηρεσία COSMOTE HOME CONNECT περιλαμβάνει:
Άμεση ανταπόκριση:
  • Εφόσον επικοινωνήσεις μαζί μας, θα σε καλέσει άμεσα εκπρόσωπος της COSMOTE προκειμένου να γίνει απομακρυσμένος έλεγχος της σύνδεσής σου και να σε καθοδηγήσει για τα επόμενα βήματα.

Εγγύηση ορθής λειτουργίας 1 χρόνου:

  • Με την υπηρεσία COSMOTE HOME CONNECT λύνεις το πρόβλημα μια και καλή! Γιατί όλες μας οι εργασίες συνοδεύονται από ένα χρόνο εγγύηση, που σημαίνει ότι ακόμα και αν εμφανιστεί ξανά το ίδιο πρόβλημα είσαι καλυμμένος!

Χρήσιμο FAQ:

Ποιες εργασίες στον χώρο μου καλύπτονται από την υπηρεσία;

Ένας πιστοποιημένος συνεργάτης μας έρχεται στον χώρο σου, αναλαμβάνοντας να δώσει λύση σε θέματα τηλεφωνίας και internet όπως:

Εγκατάσταση και ρύθμιση ασύρματων συσκευών

Κατασκευή καλωδίωσης δικτύου internet & δεδομένων (data)

Εγκατάσταση δικτυακού εξοπλισμού (Wi-Fi repeater,access point,switch)

Ενδιαφέρομαι για την υπηρεσία. Πώς μπορώ να κλείσω ένα ραντεβού με τον εξειδικευμένο συνεργάτη;

Αφού συμπληρώσεις τη Φόρμα Επικοινωνίας που θα βρεις στο site, ένας εκπρόσωπος της υπηρεσίας COSMOTE Home Connect θα έρθει σε επαφή μαζί σου ώστε να δείτε το θέμα και να ορίσετε ραντεβού με τον εξειδικευμένο συνεργάτη, εφόσον αυτό απαιτείται. Εναλλακτικά μπορείς να καλέσεις το 13888 και την υπηρεσία COSMOTE Home Connect.

Ποιο είναι το ωράριο λειτουργίας της υπηρεσίας για να κλείσω ραντεβού;

Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας κάθε μέρα από Δευτέρα έως Κυριακή από τις 09:00 μέχρι τις 21:00. Σε περίπτωση που απευθυνθείς στην ομάδα εκτός ωραρίου λειτουργίας, το ενδιαφέρον σου καταγράφεται και ένας εκπρόσωπος της υπηρεσίας COSMOTE Home Connect έρχεται σε επαφή μαζί σου την αμέσως επόμενη μέρα.

Πώς θα αναγνωρίσω ότι ο τεχνικός που θα με επισκεφθεί είναι από την υπηρεσία;

Πριν το προγραμματισμένο ραντεβού σου με τον εξειδικευμένο συνεργάτη της υπηρεσίας, σου αποστέλλεται ενημερωτικό SMS με τα στοιχεία του.
Ποιο είναι το κόστος της επίσκεψης του τεχνικού;
Το κόστος για μια επίσκεψη του εξειδικευμένου συνεργάτη ανέρχεται στα 45€ εάν η επίσκεψη δεν υπερβαίνει τη μια ώρα και τα 55€ εάν η επίσκεψη δεν υπερβεί τις 2 ώρες συν τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν (εάν υπάρχουν). Στην περίπτωση που η εργασία απαιτεί πάνω από μια επίσκεψη, το κόστος καθορίζεται ύστερα από μελέτη των σχετικών αναγκών η οποία συντάσσεται από τον εξειδικευμένο συνεργάτη και παραδίδεται στον πελάτη. Εάν ο πελάτης αποδεχτεί τη μελέτη, τότε η εργασία προχωρά σύμφωνα με το κόστος που προβλέπεται σε αυτή.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τρέχουν πολύ, το βλέπω μόνο για λίγους και ίσως στο κέντρο μετρημένων στα δάκτυλα του ενός χεριού πόλεων. Υπηρεσία χωρίς καμια αξία δεδομένου ότι η αναμετάδοση του σήματoς …έως 24mbps δηλαδή 6-10 mbps αφορά τον μεγάλο όγκο συνδέσεων. Εξάλου με αγορά και απλή εγκατάσταση ενός συστήματος plug and play της αγοράς επιτυγχάνεις το ίδιο αποτέλεσμα: Wifi παντού. Το θέμα λοιπόν είναι το παντού τι είναι 6 mbps ?

  2. Ήρθε στις 17/1/22 τεχνικός της cosmote με σκοπό να μας λύσει το πρόβλημα με το ίντερνετ που αντιμετωπίζουμε εδώ και αρκετό καιρό. Μας άλλαξε μια μπριζα έκανε τις μετρήσεις του και μας χρέωσε 70.00 ευρώ. Εμείς συνεχίζουμε να έχουμε το ίδιο πρόβλημα και όταν απευθυνθηκαμε στην cosmote μας είπαν ότι δεν υπάρχει εγγύηση εργασίας και ότι θα πρέπει να ξαναπληρώσουμε για να μας στείλουν άλλο τεχνικό. Αυτή είναι η λύση που μας έδωσαν. Συγχαρητήρια για την νέα σας διαφήμιση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.