Απλά ένα ενημερωτικό άρθρο για να αναφέρουμε ότι μόλις κάναμε νέα σύνδεση στο Cosmote Gigamax Unlimited από κατάστημα Γερμανός για το Cosmote Gigamax Unlimited με τα πραγματικά απεριόριστα GB και 2 κάρτες SIM έξτρα οι οποίες χρεώνονται επιπλέον.

Όπως είχαme γράψει και πριν από λίγους μήνες, η επίσημη τιμή στο site χωρίς σταθερό είχε κατέβει στα 40 ευρώ. Ο υπάλληλος μας ενημέρωσε ότι αν αναφέρουμε ένα σταθερό που να δουλεύει και internet (double play) ακόμη και αν δεν είναι στα δικά μας τα στοιχεία η τιμή θα πέσει στα 28.5 ευρώ.

Κάναμε εγγραφή και στο MyCosmote και εμφανίζει ότι είμαστε συνδρομητές Cosmote One χωρίς να έχουμε και σταθερό. Η προσφορά δεν έχει καμιά σχέση με το site και τη δουλειά μας, δεν χάνεις την ευκαιρία να ρωτήσεις και εσύ αν σου το δώσουν.

Το λάθος που μειώνει την υγεία της μπαταρίας του iPhone

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα ηθελα κάποιες πληροφορίες σχετικά με το άρθρο γιατί θα με ενδιέφερε αυτό για την cosmote

  2. Τι εννοείται σας δώσανε και 2 άλλες sim? Mε καινούριο αριθμό? Όχι 1 απλά που είχατε ήδη και μετατρεψατε one?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.