Η καρτοκινητή FROG προσφέρει απεριόριστα data για έναν ολόκληρο χρόνο με κάθε νέα σύνδεση για περιορισμένο αριθμό πακέτων, που σύμφωνα με θέμα που έχει ανοίξει στο insomnia.gr αφορά τα 300 πρώτα πακέτα που θα αγοραστούν.

Η Revolut μόλις ανακοίνωσε τα Mobile Wallets: Για εύκολη αποστολή χρημάτων

Θα πρέπει να επισκεφθείς καταστήματα FROG στην Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, όχι Cosmote ή Γερμανός και αγοράζεις το πακέτο το οποίο έχει 120 ευρώ. Δηλαδή για έναν ολόκληρο χρόνο έχεις απεριόριστα δεδομένα οπότε είναι σαν να σου έρχεται με 10 ευρώ το μήνα.

Αυτή τη στιγμή συνεχόμενο απεριόριστο πακέτο στη καρτοκινητή με 10 ευρώ κάθε μήνα δεν υπάρχει, επομένως είναι πολύ δυνατή προσφορά, ακόμη και τώρα που έχει 120 ευρώ το πακέτο σε σχέση με τα 60 που είχε αν θυμάστε σε προηγούμενη προσφορά. Δεν χρειάζεται να βάζεις κάρτα, δίνεις τα 120 ευρώ και τελειώνεις.

Επίσης η FROG ανήκει στη Cosmote επομένως πατάει στο ίδιο δίκτυο, όπου πιάνει σήμα η Cosmote θα πιάσει ακριβώς το ίδιο και το πακέτο της FROG. Η προσφορά αφορά μόνο σε καταστήματα FROG σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

cosmote

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ξέρεις πόσα μακαρόνια παίρνουμε με 120 €. Πάτε καλά; Θα δώσουμε τόσα χρήματα για data!!! Κι από ομιλία τι !!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.