Η Cosmote στην επίσημη ιστοσελίδα της ανέβασε πριν από λίγες ημέρες μια προσφορά στην οποία προσφέρει το Cosmote Fiber 100+ TV με 52.90 ευρώ το μήνα. Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει 100Mbps internet, απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά και απεριόριστες προς κινητά.

Παράλληλα, μαζί θα πάρεις και το πλήρες περιεχόμενο της Cosmote TV, το οποίο κανονικά κοστίζει κάπου στα 28 ευρώ. Μπορεί η τιμή να φαίνεται μεγάλη για πολλούς, ωστόσο σου υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για επίσημη προσφορά ανεβασμένη στο site της για όλους και όχι τις προσφορές που παίρνει κάποιος με φορητότητα ή με κάποια προσωποποιημένη προσφορά.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι η προσφορά αφορά νέες ενεργοποιήσεις, σου δίνει μάλιστα 2 πάγια δώρο και μπορείς να την βρεις στο συγκεκριμένο σύνδεσμο δηλώνοντας ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για να σε καλέσουν.

Μπορείς να βρεις την προσφορά εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.