Η Cosmote προσφέρει απεριόριστα data για 7 ημέρες μέσα από την εφαρμογή του What’s Up όπως και μέσα στο Cosmote app με 1.90 ευρώ. Να τι αναφέρουν οι όροι της προσφοράς στο What’s Up.

Φέρε όλο το σόι στο Payzy: Δίνει ζεστό μετρητό σε όλους

 • Το πακέτο της προσφοράς ισχύει για ενεργοποιήσεις έως και 26/3/2024
 • Τα ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ GB έχουν ισχύ για 7 ημέρες από την ενεργοποίηση του πακέτου.
 • Η ενεργοποίηση δεύτερου πακέτου μπορεί να γίνει μόνο εάν έχει λήξει το πρώτο.
 • Τα ΜΒ του πακέτου δεν κάνουν rollover με τα ΜΒ άλλων πακέτων και δεν θα είναι διαθέσιμα για τις υπηρεσίες #pare_dwse, #pare_moirase.
 • Τα ΜΒ του πακέτου είναι διαθέσιμα για χρήση σε περιαγωγή εντός ΕΕ/ ΕΟΧ και εφαρμόζεται 2GB όριο στη χρήση τους. Πέραν του ορίου αυτού και μέχρι την κατανάλωση των διαθέσιμων ΜΒ, θα εφαρμόζεται επιπλέον χρέωση περιαγωγής 0,00192€/ΜΒ για την οποία ο συνδρομητής θα ενημερώνεται και με γραπτό μήνυμα.
 • Οι συνδρομητές που έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία COSMOTE My Internet, σε περίπτωση που καταναλώσουν νωρίτερα τα ΜΒ από τη λήξη του πακέτου ή παρέλθει η διάρκειά του και δεν υπάρχουν διαθέσιμα ΜΒ από άλλο πακέτο, η πρόσβαση στο Internet διακόπτεται και θα οδηγούνται στη σελίδα της υπηρεσίας COSMOTE My Internet (http:// myinternet.cosmote.gr) για να επιλέξουν ένα από τα διαθέσιμα πακέτα Internet.
 • • Οι συνδρομητές που δεν έχουν ενεργοποιημένη την υπηρεσία COSMOTE My Internet, σε περίπτωση που ο όγκος δεδομένων (ΜΒ) καταναλωθεί νωρίτερα από τη λήξη του ή παρέλθει η διάρκειά του και δεν υπάρχουν διαθέσιμα ΜΒ από άλλο ενεργό πακέτο δεδομένων, η χρέωση για τη χρήση δεδομένων ανέρχεται σε 0,0050€/ΜΒ, με μέγιστη ημερήσια χρέωση τα 2€. Εφόσον οι συνδρομητές φτάσουν τη μέγιστη επιτρεπτή ημερήσια χρήση των 2€, η COSMOTE με σκοπό την απρόσκοπτη παροχή των υπηρεσιών της, ενδέχεται να εφαρμόσει πολιτική ορθής χρήσης στο 1,5Mbps, μέχρι τη συμπλήρωση 24 ωρών από την πρώτη χρήση δεδομένων.
 • • Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%.

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. Πάμε γερά παιδιά για απελευθέρωση του data στο κινητό! Μακάρι να υπήρχε όλο το χρόνο αυτή η προσφορά! Το καλύτερο ίντερνετ που μπορεί να αντικαταστήσει επάξια ακόμα και οποιαδήποτε άλλη σταθερή σύνδεση….ειδικά στα περισσότερα μέρη της Ελλάδας που δεν έχουν μπει ακόμα οπτικές ίνες στα σπίτια!

 2. 13.6 τον μήνα δηλαδή χαχαχα, μλκ μου τι λένε;;;; Τα πήρατε από cosmote για να γράψετε αυτό το άρθρο;;;;

 3. Αυτή η προσφορα υπάρχει στο what’s up της cosmose εδώ και ενάμιση χρόνο, αυτή ειναι η δουλειά σας δεν έχετε τι να κάνετε και γράφετε άρθρα αυτονόητα και χωρίς ουσία μπας και κανα καμένο μυαλό κάτσει να ασχοληθεί;

 4. Για 7 μέρες λέει, 1,90 κόστος. Άρα 4 επι 7 ημέρες =28 (ένας μηνας δηλαδή) μας κάνουν 1,90•4=7,6€ άντε 8 πες. Όχι 13,6.

 5. Στην Αγγλία έχουμε απεριόριστο ίντερνετ και μηνύματα και κλήσεις με 25 λίρες τον μήνα.

 6. Ρε γύφτοι τεμπέληδες πως κάνετε έτσι για 13,60€
  Εσείς βγαίνετε ραντεβού και λέτε μισά μισά με την γκόμενα. Είστε για γέλια ζώα

  Άντε να σας δώσει λεφτά η γιαγιά σας να πάρετε ΜΒ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.