Με κάθε επιφύλαξη ως προς την συγκεκριμένη πληροφορία, αρκεί να πας σε κατάστημα και να ρωτήσεις αν μπορείς να πάρεις την έκπτωση του Cosmote One αν σας δώσω το σταθερό ενός γείτονα για παράδειγμα. Μας το έκαναν σε εμάς, χωρίς να αναφέρουμε ότι εργαζόμαστε στο techmaniacs.gr, επομένως μπορείτε και εσείς να το εκμεταλλευθείτε.

Μέσα στο My Cosmote app εμφανίζει μήνυμα ότι δεν μπορούμε να τροποποιήσουμε τα πλεονεκτήματα του Cosmote One,απολύτως φυσικό,  καθώς δεν είναι η σύνδεση σταθερής στα ίδια στοιχεία. Τελική τιμή για Cosmote Gigamax Unlimited με 2 extra κάρτες SIM 35 ευρώ το μήνα και χωρίς οποιαδήποτε άλλη σύνδεση στο όνομά μας, πέρα από ένα Cosmote TV που εκδίδεται σε ξεχωριστό λογαριασμό.

Υπενθυμίζουμε, εντελώς ανεπίσημα και με κάθε επιφύλαξη.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το συγκεκριμένο πράγμα ειναι παράνομο και το κάνουν καποια καταστήματα παράτυπα και φυσικά χωρίς την συγκατάθεση του πελατη που εχει το σταθερό για να πάρεις έκπτωση one πρεπει να υπαρχει σταθερό τηλέφωνο στην οικογένεια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.