Το Cosmote Double Play SIM είναι θα μπορούσαμε να πούμε η νόμιμη εκδοχή του Cosmote Gigamax Unlimited σε modem. Και σου δίνει και σταθερό αριθμό. Στην επίσημη ιστοσελίδα της έχει δυο πακέτα, ένα το Cosmote Double SIM 4G και ένα το Cosmote Double SIM 5G. Το πρώτο στα 35.90 και το δεύτερο στα 49.90.

Η 4G έκδοση του πακέτου δίνει απεριόριστη ομιλία σε σταθερά και 500 λεπτά σε κινητά όπως και απεριόριστα GB, όπως το διαφημίζει η Cosmote. Δυστυχώς όμως η Cosmote εφαρμόζει όριο ταχύτητας στα 400GB το μήνα, όπου η ταχύτητα πέφτει στα 15Mbps. Ακριβώς οι ίδιοι περιορισμοί ως προς το internet ισχύουν και στο 5G πακέτο, αν και αυτό σου δίνει απεριόριστα λεπτά προς σταθερά και κινητά.

Τυπικά οι όροι της Cosmote για το Cosmote Gigamax Unlimited, δεν επιτρέπουν χρήση σε modem. Με ένα 40αρικο (επίσημη τιμή τιμοκαταλόγου) μπορείς να έχεις 100TB διαθέσιμα, χωρίς περιορισμό της ταχύτητας και χωρίς κανένα όριο (100TB δύσκολα καταναλώνονται). Τα Cosmote Double Play SIM είναι η νόμιμη και σύμφωνη με τους όρους της Cosmote λύση για internet μέσω κινητού δικτύου. Είναι η ιδανική λύση για εκείνους που δεν θέλουν να μπλέξουν με χαλκό και επιζητούν και έναν σταθερό αριθμό τηλεφώνου, με αρκετές παροχές ομιλίας. Αλλά δυστυχώς πέφτει στα 15Mbps μετά τα 400GB, όγκος που δεν είναι ικανοποιητικός για streaming, ή αν έχεις Cosmote TV ή Nova.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.