Η Ο.Τ.Ε. Α.Ε. ήδη από τις 31 Μαρτίου έχει δώσει στη δημοσιότητα τις βασικές αρχές της νέας εμπορικής της πολιτικής όσον αφορά τη σύνδεση νέων κτιρίων/πολυκατοικιών με τέσσερις (4) και άνω ανεξάρτητους χώρους με το δίκτυο πρόσβασης τεχνολογίας χαλκού:

  • Αιτήματα συνδέσεων νέων πολυκατοικιών στο δίκτυο πρόσβασης χαλκού σε περιοχές που ο Ο.Τ.Ε. ή άλλος πάροχος έχει ήδη αναπτύξει δίκτυο FTTH δε θα υλοποιούνται και η σύνδεση των κτιρίων θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά με το δίκτυο οπτικών ινών του εκάστοτε Παρόχου Πρόσβασης.
  • Δεν θα υλοποιούνται αιτήματα συνδέσεων στις περιοχές που πρόκειται εντός τεσσάρων (4) μηνών από το αίτημα να δοθεί εμπορικά στην περιοχή το FTTH.
  • Αιτήματα συνδέσεων για τα οποία το φρεάτιο εισαγωγής του κτιρίου βρίσκεται σε απόσταση μεγαλύτερη από 50μ. από το τελευταίο κοντινότερο φρεάτιο δικτύου Ο.Τ.Ε. δεν θα υλοποιούνται.
  • Για τα υπόλοιπα αιτήματα ως προς το πλαίσιο άσκησης της τιμολογιακής πολιτικής κατά τη νέα φάση λειτουργίας της εμπορικής πολιτικής των εισαγωγών δικτύου χαλκού θα εφαρμοστούν τα εξής:
    o Από 0 – 15 μέτρα κατασκευής το κόστος σύνδεσης ορίζεται στα 650 € συν Φ.Π.Α. (fixed τιμή).
    o Από 16 έως και 50 μέτρα κατασκευής η χρέωση θα υπολογίζεται με 650 € για τα πρώτα 15 μ. συν 26 €/μ για κάθε επόμενο μέτρο, συν Φ.Π.Α.
  • Aπό την ανωτέρω αναφερόμενη πολιτική εξαιρούνται οι περιπτώσεις όπου υπάρχει αίτημα σύνδεσης για πάνω από τρία (3) κτίρια τα οποία είναι γειτονικά μεταξύ τους. Οι σχετικές περιπτώσεις θα εξετάζονται από τις Υπηρεσίες Σχεδιασμού του Ο.Τ.Ε. που θα αποφασίζουν ανά περίπτωση για την υλοποίηση της σύνδεσης. Ως έναρξη ισχύος της ανωτέρω εμπορικής πολιτικής, ορίζεται η 01/06/2023. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο 13888 ή στο Δίκτυο Καταστημάτων COSMOTE – ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

HUAWEI Watch 4 Pro: Απαράμιλλη ποιότητα και στυλ, με ένα διαγνωστικό κέντρο στον καρπό σου!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.