Με τη νέα εφαρμογή COSMOTE CHRONOS, δίνουμε ζωή στην ιστορία μας για να τη ζήσε όλος ο κόσμος. Τώρα, τα σπουδαιότερα μνημεία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς ζωντανεύουν ξανά, είτε βρίσκεσαι στον βράχο της Ακρόπολης είτε σε οποιοδήποτε σημείο στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.

H τεχνολογία του μέλλοντος φέρνει το σπουδαίο παρελθόν μας στο σήμερα, αξιοποιώντας τις τεχνολογίες αιχμής Augmented και Virtual Reality και κάνοντας χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης με το δίκτυο 5G.

Η εφαρμογή COSMOTE CHRONOS λειτουργεί στα δίκτυα 4G & 5G όλων των παρόχων κινητής καθώς και σε WiFi, σε κινητές συσκευές iOS και Android που υποστηρίζουν ARKit και ARCore. Έτσι, μπορείς να θαυμάσεις τα μνημεία της Ακρόπολης, όπως ήταν στην αρχαιότητα, να μάθεις τα πάντα για την ιστορία τους και να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία μέσα από το κινητό ή το tablet σου.

Η εφαρμογή COSMOTE CHRONOS είναι διαθέσιμη στο Google play και το Apple store για κινητές συσκευές[1] Αndroid και iOS. Λειτουργεί στα δίκτυα 4G και 5G όλων των παρόχων κινητής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και σε WiFi. Είναι διαθέσιμη σε 2 γλώσσες, ελληνικά και αγγλικά. Στις κινητές συσκευές (4G & 5G), κατασκευής μετά το 2018, που υποστηρίζουν ARKit ή ARCore.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.