Ανακοινώνεται ότι από 1 Φεβρουαρίου 2023, η χρέωση των κλήσεων για όλους τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας COSMΟΤΕ προς τους αριθμούς 11880 και 11821, μέσω των οποίων παρέχονται Υπηρεσίες Τηλεφωνικού Καταλόγου από την εταιρεία «NEWSPHONE HELLAS», αυξάνεται για τον αριθμό 11880 από 1,4200 €/λεπτό, με βήμα χρέωσης το ακέραιο λεπτό, σε 1,4900 €/λεπτό με βήμα χρέωσης το ακέραιο λεπτό και για τον αριθμό 11821 από 1,3100 €/λεπτό, με βήμα χρέωσης το ακέραιο λεπτό, σε 1,3900 €/λεπτό με βήμα χρέωσης το ακέραιο λεπτό.

Στις ανωτέρω τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24% και τέλος κινητής 10%. Δεν εφαρμόζεται τέλος κινητής τηλεφωνίας α) στους χρήστες καρτοκινητής, καθώς το τέλος έχει αφαιρεθεί κατά το χρηματικό ποσό της ανανέωσης και β) στα φυσικά πρόσωπα ηλικίας δεκαπέντε (15) έως και είκοσι εννέα (29) ετών, αφού εγγραφούν σε ειδική εφαρμογή του gov.gr., για ένα αριθμό ανά δικαιούχο, στην πρώτη τιμολόγηση στα συμβόλαια ή στην επόμενη ανανέωση στη καρτοκινητή.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.