Λίγο μετά την έλλειψη διαθεσιμότητας για online παραγγελία που παρατηρήθηκε στα Cosmote Mobile Internet με κάρτα SIM Only pack πακέτα, φαίνεται ότι αυτά επέστρεψαν εδώ και μερικούς μήνες. Βέβαια, αναφερόμαστε για παραγγελία online καθώς στα καταστήματα σίγουρα θα υπάρχουν διαθέσιμα.

Επιπλέον,  συνεχίζει κανονικά το πακέτο με τα 25 ευρώ που σου δίνει απεριόριστο internet για 2 ολόκληρους μήνες, οπότε σου έρχεται στα 12.5 ανά μήνα, καθόλου άσχημα για κάποιον που δεν θέλει συμβόλαια. Δεν γνωρίζουμε πόσο θα το αφήσουν, ωστόσο παίζει αρκετούς μήνες τώρα, ας ελπίσουμε να είναι μόνιμο χρειαζόμαστε μια τέτοια λύση απεριόριστου internet.

Επόμενο βήμα χωρίς συμβόλαιο είναι τα εβδομαδιαία πακέτα απεριόριστου internet του What’s Up και του Vodafone CU.

Το πακέτο που περιέχει την κοστίζει 20 ευρώ και στη συνέχεια ενεργοποιείς με 25 ευρώ τα απεριόριστα data για 2 μήνες. Επίσης υπάρχει και το πακέτο των 80 ευρώ με απεριόριστα data για 3 μήνες και 200GB για τους υπόλοιπους 9 μήνες.

Μπορείς να αγοράσεις το πακέτο εδώ  (Διαθεσιμότητα 1-3 εργάσιμες)

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.