Από 19.10.2023 η Cosmote έχει αναρτημένους νέους όρους οι οποίοι μιλούν για αυξήσεις ως και 3 ευρώ στα συμβόλαια, χωρίς να αποτελεί λόγο καταγγελίας.  Συγκεκριμένα:

Ο ΟΤΕ δύναται να αυξάνει την τιμή του παγίου που πληρώνει ο Συνδρομητής, μια φορά ανά ημερολογιακό έτος, με ανώτατο όριο ποσοστό ίσο με τον Δείκτη Τιμών Καταναλωτή (ΔΤΚ) κατά τη δωδεκάμηνη περίοδο Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου (απλή δωδεκάμηνη μεταβολή) του προηγούμενου ημερολογιακού έτους, όπως αυτός ανακοινώνεται από την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) και με ποσό που δεν θα υπερβαίνει τα 3€ ανά σύνδεση.

Οι Συνδρομητές θα ενημερώνονται για το τελικό ποσό της αναπροσαρμογής του παγίου του προγράμματός τους, τουλάχιστον ένα (1) μήνα πριν την ισχύ του, μέσω της ιστοσελίδας της COSMOTE, του έντυπου ή ηλεκτρονικού λογαριασμού, με γραπτό μήνυμα (SMS) και μέσω των διαδικτυακών εφαρμογών του ΟΤΕ για τη διαχείριση των συνδέσεων των συνδρομητών του. Η ως άνω κοινοποίηση είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν αποτελεί λόγο καταγγελίας της σύμβασης σύμφωνα με το άρθρο 13.4 των Γενικών Όρων Παροχής Τηλεφωνικής Γραμμής του ΟΤΕ.

Τελευταία ευκαιρία για το φθηνότερο σταθερό πρόγραμμα ηλεκτρικού ρεύματος

Αξίζει να σημειώσουμε ότι κάτι τέτοιο ισχύει και στη κινητή και στη σταθερή. Δεν μιλάει για σίγουρες αυξήσεις, αναφέρει ότι έχει τη δυνατότητα να το κάνει. Προς το παρόν δεν έχουμε δει να αυξάνονται συμβόλαια με δέσμευση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.