[Ενημέρωση]  Η Cosmote επικοινώνησε μαζί μας και μας διαβεβαίωσε πως δεν αλλάζουν ούτε οι όροι του συμβολαίου και πως δεν γίνεται ανανέωση συμβολαίου, αλλά παραμένουν οι χρόνοι του υπάρχοντος συμβολαίου.

 

Πριν από λίγες ώρες πέσαμε πάνω σε κάποια σχόλια στο internet που αναφέρουν ότι η Cosmote προβαίνει σε αυτόματη ανανέωση των συμβολαίων σε διπλασιασμούς ταχυτήτων, διπλασιασμοί που ανακοινώθηκαν πριν από λίγους μήνες, στην ταχύτητα του internet.

Συγκεκριμένα, ορισμένοι χρήστες αναφέρουν πως διαπίστωσαν την ανανέωση του συμβολαίου τους με την μετάβαση σε υψηλότερες ταχύτητες, κάτι που προφανώς έρχεται σε αντίθεση με τους όρους του συμβολαίου. Είμαστε σχεδόν, βέβαιοι ότι θα πρόκειται μάλλον για συστημικό λάθος και αναμένουμε το επίσημο σχόλιο της Cosmote για το θέμα στο email μας.

H Cosmote ενημερώνει ότι δεν ανανεώνει τις συνδέσεις.

Οι ταχύτητες διπλασιάζονται όπου είναι τεχνητά εφικτό!

Ο Όμιλος ΟΤΕ πήρε τη στρατηγική απόφαση να αναβαθμίσει, εντελώς δωρεάν, τις ταχύτητες του σταθερού ευρυζωνικού internet που απολαμβάνουν σήμερα οι συνδρομητές COSMOTE στις περιοχές που δεν έχει φτάσει ακόμα η οπτική ίνα στο σπίτι, όπου αυτό είναι τεχνολογικά εφικτό. Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής, είναι η ενίσχυση της διείσδυσης των υψηλών ταχυτήτων internet και η αξιοποίηση των σημερινών δυνατοτήτων των δικτύων σταθερής από μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού. Η αναβάθμιση των ταχυτήτων χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, ξεκίνησε το Α’ τρίμηνο του 2022 και θα ολοκληρωθεί σταδιακά μέσα στη χρονιά.

Οι πρωτοβουλίες του Ομίλου ΟΤΕ θα ενισχύσουν την εμπειρία του πελάτη και θα ισχυροποιήσουν τις μακροπρόθεσμες προοπτικές του.

Ο κ. Tim Höttges εκ μέρους της DT είχε δηλώσει: «Η επένδυση της Deutsche Telekom στην Ελλάδα είναι για εμάς στρατηγικής σημασίας. Ειδικά τα τελευταία χρόνια, η χώρα έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο σε όλους τους τομείς, αποδεικνύοντας ότι έχει θέση μεταξύ των πιο προηγμένων χωρών της Ευρώπης. Με το στρατηγικό πλάνο ταχείας ανάπτυξης του FTTH, στηρίζουμε δυναμικά το όραμα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας και δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στις αναπτυξιακές της προοπτικές».

«Επενδύοντας στο FTTH, επενδύουμε στο μέλλον της Ελλάδας, στο μέλλον της Ευρώπης. Οι υπερσύγχρονες δικτυακές υποδομές αποτελούν καθοριστικό παράγοντα για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων, την προσέλκυση επενδύσεων, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, τη ριζική αλλαγή της καθημερινότητας. Η οπτική ίνα μέχρι το σπίτι είναι μονόδρομος για κάθε χώρα που έχει ως στόχο την ψηφιακή ανάπτυξη και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς της σε διεθνές επίπεδο. Με μία κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα, προχωράμε στη μεγαλύτερη επένδυση που έχει γίνει τις τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα για τηλεπικοινωνιακές υποδομές, και βάζουμε τη χώρα σε θέση οδηγού στην ψηφιακή εποχή.», δήλωσε η κα Dominique Leroy.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έγινε αυτόματα ο διπλασιασμός της ταχύτητας ή οι συγκεκριμένοι που αναφέρουν την ανανέωση συμβολαίου πήραν απλά τηλέφωνο και το ζήτησαν να γίνει;

  2. Έχει γίνει δωρεάν μετάβαση σε πρόγραμμα με μεγαλύτερη ταχύτητα χωρίς να αλλάζουν οι όροι του συμβολαίου τιμή διάρκεια δέσμευσης κ όλοι οι πελάτες ενημερώνονται τηλεφωνικά.

  3. Εκανα νεα συνδεση Αρχες του 22 σε προγραμμα με 24αρα και απο την αρχη εχω 50αρα προς εκπληξη μου. 26.3 mbps σταθερα (Πτολεμαιδα οπου υπαρχει το FTTH).

  4. Εγω έκανα ανανέωση συμβολαίου στα 100,mbs αρχές Μαρτίου στην περιοχή μου υπάρχει οπτικη ίνα μέχρι το καφάο έως τα μέσα Μαρτίου υπήρχε διαθέσιμη ταχύτητα έως 200mbs και τώρα διαπιστώνω ότι δεν θα με αναβαθμησουν και ότι μπορώ να πάω σε 50mbs,ποια είναι η γνώμη σας για αυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.