Ένα χρόνο μετά το λανσάρισμα του Coolpad Modena, η Coolpad φέρνει στην αγορά κινητής μία νέα, μοντέρνα και ελαφριά συσκευή, το Modena 2.

Το Coolpad Modena διαθέτει οθόνη 5,5” ιντσών, με κυρτό γυαλί 2.5D, 2GB RAM, εσωτερική μνήμη 16 GB, με επεξεργαστή aQuad-Core Mediatek MT6735p, 1.0GHz. Το Coolpad Modena 2 χρησιμοποιεί Android 6.0 (Marshmallow) με UI 8.0,  που υπόσχεται καλύτερη περιήγηση. Η συσκευή έχει μπαταρία 2500mAh, με πάχος μόλις 7,8mm, βάρος 143gr και σώμα επεξεργασμένο από 3D Laser.

Η εμπρόσθια πλευρά του Modena 2 έχει κυρτή, γυάλινη οθόνη 2.5D, με ειδική επίστρωση που καλύπτει τα δακτυλικά αποτυπώματα. Η συσκευή διαθέτει οθόνη HD, βελτιωμένη ορατότητα και αναλογία οθόνης-σώματος που φθάνει το 73%! Όπως όλα τα μοντέλα Coolpad, το Modena 2 δίνει τη δυνατότητα χρήσης δύο καρτών SIM  ή μιας SIM και μιας SD μέχρι 32GB.

Χαρακτηριστική για το Modena 2 είναι η selfie camera, με 8 Mpix και ευρυγώνιο φακό 83,60. Για καλύτερες νυχτερινές λήψεις χρησιμοποιείται άνοιγμα διαφράγματος f/2.2, με φωτεινότητα μεγαλύτερη κατά 44% σε σχέση με το Modena. Το   PRO mode του Coolpad Modena 2 βοηθάει ώστε οι φωτογραφίες να έχουν επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Κατά το σχεδιασμό του Modena 2, η Coolpad επικεντρώθηκε στην ευκολία χρήσης με δεδομένο το μεγάλο μέγεθος της οθόνης. Έτσι, γίνεται ευκολότερη η πρόσβαση στις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται πιο συχνά. Ο έλεγχος της οθόνης με ένα δάχτυλο είναι εφικτός χάρη στη χρήση έξυπνων εργαλείων, όπως το «C button» και την εύκολη εναλλαγή μεταξύ των apps.

Το Modena 2 θα είναι διαθέσιμο στην τιμή των 179 ευρώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.