Στη κορυφή της κατάταξης του Consumer Reports, ως το καλύτερο smartphone της αγοράς αναδείχθηκε το iPhone 11 Pro Max. Αν και η Apple δεν προέβη σε ριζικές αλλαγές στο design στα νέα iPhone 11 Pro Max και 11 Pro, έκανε ορισμένες ριζικές αλλαγές που βοήθησαν τις συσκευές να βρεθούν στην κορυφή.

Στα πρόσφατα χρόνια, τα smartphones της Samsung πάντοτε ήταν αυτά που βρίσκονταν στην κορυφή του Consumer Reports, αλλά τι έχει αλλάξει πλέον; Για αρχή, η διάρκεια μπαταρίας που είναι πολύ καλύτερη. Είναι πλέον πολύ πιο εύκολο να βγάλεις όλη την ημέρα.

Η Apple πάντοτε έθετε υψηλά τον πήχη όσον αφορά τις κάμερες των smartphones της. Φέτος όμως, έχουμε τρεις πολύ δυνατές προτάσεις, με ultrawide φακούς και στις τρεις συσκευές. Χωρίς καν να αναφέρουμε την τεχνολογία DeepFusion που καταφθάνει σύντομα. Αν σου αρέσουν τα νέα iPhones αλλά δεν μπορείς να πληρώσεις τόσα πολλά χρήματα, κοίταξε μήπως βολευτείς και με το iPhone 11. Βρίσκεται στις top 10 συσκευές του Consumer Reports.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.