Το Consumer Reports προέβη πριν από μερικές μόνο ημέρες στη δημοσίευση του πλήρες review των νέων iPhone XS και XS Max. Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι η πιο σημαντική βελτίωση φέτος, είναι η μπαταρία, ενώ και η κάμερα είναι λίγο καλύτερη. Ωστόσο, το iPhone XS δεν μπορεί να εκθρονίσει το Galaxy Note 9, με το site να το θεωρεί ως το κορυφαίο smartphone. Ενδιαφέρον παρουσιάζει, ότι τα αποτελέσματα του Consumer reports έρχονται σε πλήρη αντίθεση με εκείνα του Tom’s Guide.  

Η Apple από την μεριά της αναφέρει ότι το iPhone XS μπορεί να προσφέρει 30 λεπτά περισσότερη μπαταρία από το iPhone X, ενώ το iPhone XS Max 90 λεπτά περισσότερα. Και αν πρώιμες δοκιμές έδειξαν, ότι κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται, το Consumer Reports υποστηρίζει το ακριβώς αντίθετο. Στις δοκιμές του, το Consumer Reports χρησιμοποίησε ένα ρομποτικό δάκτυλο που έχει προγραμματιστεί να βάζει το τηλέφωνο να επιτελεί συγκεκριμένες διεργασίες που προσπαθούν να προσωμειώσουν μια τυπική μέρα του χρήστη.

Στις δοκιμές μας, το iPhone XS κατάφερε να προσφέρει 24.5 ώρες αυτονομία ενώ το Max 26. Κάτι τέτοιο αποτελεί ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός σε σχέση με τις 19.5 ώρες του iPhone X.

Από την άλλη πλευρά, το Consumer Reportrs αναφέρει ότι τα iPhone XS, iPhone XS Max φορτίζουν λίγο πιο αργά, σε σχέση με τους ανταγωνιστές, κάτι που οφείλεται στο γεγονός ότι η Apple εξακολουθεί να συμπεριλαμβάνει έναν 5W USB-A αντάπτορα στο κουτί. Δοκιμές έδειξαν, ότι το iPhone XS χρειάζεται 195 λεπτά για να πάει από το 0% στο 100%, ενώ το Max χρειάστηκε 210 λεπτά.  Σε σύγκριση το Note 9 χρειάστηκε μόλις 105 λεπτά.

Όσον αφορά τις επιδόσεις της κάμερας, το Consumer Reports υποστηρίζει ότι το iPhone XS προσφέρει βελτιώσεις σε σχέση με το iPhone X αλλά πολύ λίγες. 

Συγκεκριμένα, τα μέλη μας αγάπησαν ιδιαίτερα την καθαρότητα και την ανάλυση των στατικών φωτογραφιών, που δίνει στις κάμερες του iPhone ένα μικρό προβάδισμα σε σχέση με την Samsung, ανέφερε ο Richard Fisco, που ηγείται του προγράμματος δοκιμών smartphone.

Τέλος, όσον αφορά τα test αντοχής, το Consumer Reports προτείνει την επένδυση σε μια προστατευτική θήκη αν προβείς στην αγορά του iPhone XS και XS Max. Οι δοκιμές έδειξαν ότι με τρία δείγματα iPhone, τα δυο καταστράφηκαν σημαντικά μετά από 50 πτώσεις. Η συνολική βαθμολογία που δίνει το Consumer Reports στα iPhone XS και XS Max είναι 82. Τα τοποθετεί πάνω από τα Galaxy S9 με συνολικό σκορ 81 αλλά ένα βήμα πίσω από το Note 9 με συνολική βαθμολογία 83.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.