Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε πως η Samsung κάνει ανάκληση στα Samsung Galaxy Note 7, λόγω προβλήματος στην μπαταρία. Το πρόβλημα προκαλούσε έκρηξη σε συσκευές κατά την φόρτιση, με πάνω από 35 συσκευές να έχουν πιάσει φωτιά μέχρι σήμερα. Έτσι η Samsung σταματάει την πώληση μέχρι να αντικατασταθούν οι συσκευές στα μαγαζιά με τις νέες, που δεν έχουν το πρόβλημα ή τουλάχιστον έτσι λέει.

samsung-galaxy-note-7-fire-front

Σύμφωνα με μια ανακοίνωση από το Consumer Reports η συσκευή συνεχίζει να πωλείται και η εταιρία δεν έχει απευθυνθεί ακόμα στο Consumer Product Safety Commission (CPSC) ώστε να γίνει η ανάκληση των συσκευών σωστά και να γίνει παράνομη η πώληση του Galaxy Note 7, μέχρι να αντικατασταθούν τα αποθέματα στα μαγαζιά. Μάλιστα το Consumer Reports βγήκε στα μαγαζιά και βρήκε πως η συσκευή συνεχίζει να πωλείται κανονικά.

Στέλεχος του Consumer Reports που μίλησε με αμερικάνικες υπηρεσίες για το θέμα, αναφέρει πως η Samsung δεν έχει κάνει αίτηση για ανάκληση συσκευών πουθενά, παρά την σοβαρότητα του προβλήματος που παρουσιάζει η συσκευή. Συμβουλεύει λοιπόν τους καταναλωτές που βλέπουν πως η συσκευή ζεσταίνεται κατά την φόρτιση, να αποσυνδέουν την συσκευή και να το επιστρέφουν αμέσως στο κατάστημα από το οποίο το αγόρασαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ