Κάθε μέρα ένα νέο κομμάτι του πάζλ συμπληρώνει την εικόνα του LG G6. Σήμερα η εταιρία ανακοίνωσε στην Κορέα την νέα της οθόνη με ανάλυση QHD+ (1440×2880). Λίγο μετά έχουμε την επιβεβαίωση πως αυτή θα είναι η οθόνη που θα “φοράει” η επόμενη ναυαρχίδα της εταιρίας, το αναμενόμενο LG G6.

H οθόνη θα είναι 5.7 ιντσών, πράγμα που σημαίνει πως η πυκνότητα σε pixels θα είναι στα 564 εικονοστοιχεία ανά ίντσα. Η αναλογία της οθόνης θα είναι 18:9, πράγμα που την κάνει “super wide”. Με αυτές της αναλογίες, η εταιρία προσπαθεί να προσφέρει καλύτερη εμπειρία στο multitasking, χωρίζοντας την οθόνη στα δύο.

LG G5 με αναλογία οθόνη 16:9

Επίσης η LG inTOUCH τεχνολογία, θα κάνει την οθόνη πολύ αποκρίσιμη, μηδενίζοντας την καθυστέρηση η οποία είναι εμφανής στις περισσότερες οθόνες της αγοράς. Η εταιρία επίσης δείχνει προς σχεδόν μηδενικά bezels, σε μια πολύ λεπτή συσκευή.

Η νέα οθόνη θα βελτιώσει την θέαση σε εξωτερικούς χώρους και θα καταναλώνει 30% λιγότερη ενέργεια.

Η εταιρία αναμένεται να ανακοινώσει το LG G6 στα τέλη Φεβρουαρίου, στα πλαίσια του Mobile World Congress 2017, της Βαρκελώνης. Όσο πλησιάζουμε στην ανακοίνωση, τόσο θα μαθαίνουμε περισσότερα από την συσκευή, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο techmaniacs.gr για να ανακαλύψουμε την συσκευή παρέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.