Το 1989, η ταινία Back to the future 2 μας έδειξε πως φαντάζονταν τότε τη ζωή το 2015. Η αλήθεια είναι πως σχεδόν τίποτα από όσα είδαμε στη μεγάλη οθόνη δεν υπάρχουν σήμερα. Κάτι που θα αλλάξει άμεσα…

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα την Τρίτη 4 Οκτωβρίου το παπούτσι “Nike Mag”, που φόρεσε ο Michael J. Fox έφτασε! Όχι κάποιο που απλά του μοιάζει, αλλά ένα ειδικό μοντέλο, πιστό αντίγραφο εκείνου που είδαμε το 1989. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για μια καμπάνια της εταιρίας και του ιδρύματος του γνωστού ηθοποιού, καθώς θα δοθούν μέσω κλήρωσης 89 ζευγάρια.

Πρόκειται για εκείνα τα παπούτσια που μόλις τα έβαλε ο Marty McFly εφάρμοσαν αμέσως στο πόδι του (ναι θα το κάνουν και αυτό). Για να λάβει κάποιος μέρος στην κλήρωση θα πρέπει να αγοράσει λαχνούς. Το κόστος τους είναι 10$ έκαστος και θα είναι διαθέσιμοι έως και τις 11 Οκτωβρίου.

nikeairmag2016

Κλείνοντας, αξίζει να σημειωθεί πως όλα τα έσοδα θα διατεθούν για καλό σκοπό, με το χρηματικό ποσό να πηγαίνει στις έρευνες του “Michael J. Fox Foundation” για την εύρεση θεραπείας του Πάρκινσον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.