Εντελώς δωρεάν από τα 4.39 ευρώ που ζητά στο Android είναι το ColorMeter. Κάποια στιγμή στη καθημερινότητά σου μπορεί να συναντήσεις μια απόχρωση χρώματος που σου αρέσει. Ωστόσο η αποθήκευσή της είναι πιο εύκολη στα λόγια παρά στη πράξη. Λύση σε αυτό το πρόβλημα δίνει το ColorMeter app.

Πιο συγκεκριμένα, σου επιτρέπει να αποθηκεύεις τα χρώματα που συναντάς γύρω σου απευθείας στο smartphone σου με τη χρήση της κάμερας της συσκευής, ενώ σου δίνει και τον ψηφιακό κωδικό του χρώματος. Όπως θα διαπιστώσεις με το άνοιγμα της εφαρμογής, σου δίνονται οι τιμές RGB και o Hex κώδικας του χρώματος αυτού.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο φωτισμός παίζει σημαντικό ρόλο και οι τιμές του χρώματος ίσως να είναι διαφορετικές σε ιδιαίτερα φωτεινό περιβάλλον. Δεν παρουσιάζει διαφημίσεις και θέλει ελάχιστες άδειες, όπως για παράδειγμα πρόσβαση στη κάμερα. Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.