Το Cobra Kai είναι η σειρά που ξύπνησε μέσα μας τα παιδικά μας χρόνια. Οι πρωταγωνιστές μας, Daniel LaRusso (Ralph Macchio) και ο Johnny Lawrence (William Zabka), μετά από χρόνια αντιπαράθεσης, ενώνουν τις δυνάμεις τους για την τελική μάχη, που έχει παγκόσμιες επιπτώσεις,

Μπορεί να τακτοποιήσαμε τα πράγματα στην Valley, αλλά τώρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ό,τι μας επιφυλάσσει ο κόσμος“, λέει ο Johnny στο trailer. Στο τέλος της 5ης σεζόν, ο Daniel και ο Johnny νίκησαν τον Terry Silver (Thomas Ian Griffith), εξαλείφοντας την Cobra Kai από την Valley. Ωστόσο, ο ιδρυτής της Cobra Kai, John Kreese (Martin Kove) σκηνοθέτησε το θάνατό του και δραπέτευσε από τη φυλακή. Ο Kreese εκπαιδεύει τώρα μια νέα φουρνιά μαθητών για την προετοιμασία του Sekai Taikai, του παγκόσμιου πρωταθλήματος καράτε. “Ο Miyagison έθαψε τα μυστικά για κάποιο λόγο“, λέει ο Chozen (Yuji Okumoto) στον Daniel. “Αν τα ανοίξουμε, όλα είναι πιθανά“.

Το πρώτο μέρος της 6ης σεζόν θα προβληθεί στο Netflix στις 18 Ιουλίου. Το Part 2 είναι προγραμματισμένο για τις 24 Νοεμβρίου και το Part 3 κάπου μέσα στο 2025. Τα τρία μέρη αποτελούνται από 5 επεισόδιά το καθένα.

Αυτές είναι οι δυνατότερες συσκευές! Μάχη μεταξύ Snapdragon 8 Gen 3 και Dimensity 9300

Δεν ξέρω για εσάς, εμείς περιμένουμε πως και πως.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.